• 瀏覽: 3,776
  • 回覆: 58
+6
黑教協
黑教C
誤人子弟⋯⋯

所謂「人至賤則無敵」,「亂港勢力」則已經下賤到了極限,渠哋仍唔忘用下作慨言論和手段蠱惑市民抗衡國家法制。

利用學生作籌碼,黃絲黑衣正可恥

校園曱甴......

附件

003.png(1.11 MB)

引用:
原帖由 出入變態的主題 於 2020-6-8 07:44 PM 發表
所謂「人至賤則無敵」,「亂港勢力」則已經下賤到了極限,渠哋仍唔忘用下作慨言論和手段蠱惑市民抗衡國家法制。
利用細路仔~

引用:
原帖由 cucumber 於 2020-6-8 07:36 PM 發表

煽動學生「罷課公投」  禍港之勢何時能休
受疫情影響,香港停課已有4個月有多,喺全港人士嘅共同努力下,宜家難得複課,然而攬炒派及港獨勢力禍港之心依然唔死,借著國安立法嘅討論再燃黑暴,甚至將目標再度「鎖定」喺莘莘學子身上,據媒體報道,攬炒派喺「中學生行動籌備平臺」發動所謂嘅「罷工罷課公投」行動,煽動學生加入攬炒行列,公然利用學生作為政治籌碼,再次引起全港各界一片嘩然,如今睇 ...
煽動學生「罷課公投」

附件

Screen Shot 2020-04-20 at 8.13.14 AM.png(670.56 KB)

Screen Shot 2020-04-20 at 8.13.14 AM.png

Screen Shot 2020-04-24 at 10.05.26 PM.png(452.51 KB)

Screen Shot 2020-04-24 at 10.05.26 PM.png

Screen Shot 2020-06-02 at 8.38.19 AM.png(918.11 KB)

Screen Shot 2020-06-02 at 8.38.19 AM.png

封L左鄉港中箭學人高潮學牲洞完呢d扒街組織先

人在做,天在看,這班魔頭利用莘莘學子去搞政治必遭天譴,必有報應。

無恥之徒!!!

引用:
原帖由 cucumber 於 2020-6-8 07:36 PM 發表

受疫情影響,香港停課已有4個月有多,喺全港人士嘅共同努力下,宜家難得複課,然而攬炒派及港獨勢力禍港之心依然唔死,借著國安立法嘅討論再燃黑暴,甚至將目標再度「鎖定」喺莘莘學子身上,據媒體報道,攬炒派喺「中學生行動籌備平臺」發動所謂嘅「罷工罷課公投」行動,煽動學生加入攬炒行列,公然利用學生作為政治籌碼,再次引起全港各界一片嘩然,如今睇來,攬炒派所作所 ...

李卓人唯恐香港不亂

引用:
原帖由 cucumber 於 2020-6-8 19:36 發表

受疫情影響,香港停課已有4個月有多,喺全港人士嘅共同努力下,宜家難得複課,然而攬炒派及港獨勢力禍港之心依然唔死,借著國安立法嘅討論再燃黑暴,甚至將目標再度「鎖定」喺莘莘學子身上,據媒體報道,攬炒派喺「中學生行動籌備平臺」發動所謂嘅「罷工罷課公投」行動,煽動學生加入攬炒行列,公然利用學生作為政治籌碼,再次引起全港各界一片嘩然,如今睇 ...
一國一制正本清源。

阿爺唔會唔搞黑教嘅,呢班教協孽畜誤人子弟,喪盡天良,等阿爺收拾佢哋。

左邊條女幾好下喎

仲出黎罷課
唔死都無用

主題標籤 #停課
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]