• 瀏覽: 1,515
  • 回覆: 27
+4
引用:
原帖由 理+誠 於 2020-6-8 06:38 PM 發表
恐怖分子!
唔係又畀佢哋保釋呀?
仆街狗官現正設法製造保釋理由。

嘩,好叻喎,識整炸藥,仿制槍械,又識搞化工,非常優秀嘅細路,唔係低能白癡智障嘞啩?!😂😂😂

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-6-8 06:38 PM 發表
涉嫌 👈第N單
邊間學校㗎你,法官未判個個都係涉嫌㗎喇。碌柒咁。

根本就是恐怖分子!

引用:
原帖由 team123456 於 2020-6-8 06:50 PM 發表
準備精彩一世
憂質細路

引用:
原帖由 哪singh 於 2020-6-8 09:15 PM 發表

憂質細路
黃屍曱甴都係優質

引用:
原帖由 josonlai 於 2020-6-8 09:04 PM 發表

邊間學校㗎你,法官未判個個都係涉嫌㗎喇。碌柒咁。
Ching, 好多版友都知啦: 特殊學校. 最陰公係, 姑娘做成日冇餵佢食藥.

引用:
原帖由 阿乜水 於 2020-6-8 09:20 PM 發表

Ching, 好多版友都知啦: 特殊學校. 最陰公係, 姑娘做成日冇餵佢食藥.
睇事實,我反而覺得佢長期食錯藥。。

,衙門有大把愛心爆棚判官

附件

bkn-20200608180402404-0608_00822_001_01p.jpg(49.5 KB)

bkn-20200608180402404-0608_00822_001_03p.jpg(50.7 KB)

bkn-20200608180402404-0608_00822_001_04p.jpg(53.69 KB)

是否水官主場,是就沒問題了

警察又成功搗破左兩處曱甴嘅武器及製造炸彈原材料嘅倉庫,呢啲曱甴簡直係恐怖分子,必須嚴懲

優秀細路,罰款200,守行為1年

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]