• 瀏覽: 2,695
  • 回覆: 51
+2
就是eD仆街射爆條女隻眼

判咗刑, 留埋案底, 人生夠精彩.

仲想移民? 

引用:
原帖由 terryleung365 於 2020-6-8 05:49 PM 發表

8個月,好快過,扣減假期,可以出嚟過聖誕
講過多次,扣減刑期 1/3唔係假期,係法例給懲教署署長權力方便管理犯人獄中行為

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-6-8 05:55 PM 發表
今星期後⋯好多地方供香港人移民入藉 
係呀!快啲離開,唔好返轉頭

曱甴.....

附件

004.png(891.05 KB)

返工帶彈弓做咩?工常人應該唔會諗到

抵9死!

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-6-8 05:55 PM 發表
今星期後⋯好多地方供香港人移民入藉 
噉咪即係革命成功,光復香港囉!

引用:
原帖由 1000day 於 2020-6-8 05:34 PM 發表
網民於去年10月27日在尖沙咀發起追究警暴的集會,一名28歲運輸工被指當日攜有彈弓及逾200粒彈珠及鋼珠,因而被控一項管

?20200608164616

辯方求情指,被告從沒把武器取出,他在自撰的求情信中亦已深表 ...
唔告佢暴動算佢好彩~

認罪8個月可以接受啦
但仲未感到有阻嚇性囉,若200粒彈珠一經使用....

恭喜  人生更精彩

引用:
原帖由 1000day 於 2020-6-8 05:34 PM 發表
網民於去年10月27日在尖沙咀發起追究警暴的集會,一名28歲運輸工被指當日攜有彈弓及逾200粒彈珠及鋼珠,因而被控一項管

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200608/photo/bkn-20200608164611872-0608_00822_001_01b.jpg?20200608164616

辯方求情指,被告從沒把武器取出,他在自撰的求情信中亦已深表 ...
弱智
有病
悔意

車, 幾個月後咪又出來害人!

引用:

?

今日有幾單令人開心既新聞! 警察加油!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]