• 瀏覽: 2,619
  • 回覆: 30
覺醒「黃絲」勸「手足」:做錯了,回頭吧!

yelloW object 都係得兩樣野做  
一係搵假野自high(什麼831死人事件, 什麼女義士被布袋彈射盲,  什麼女曱甴警署被姦.......)  
一係用人地衰野漂白自己(什麼美國示威有搶劫, 香港200幻人示威就連個垃圾桶都冇爛..........)
yelloW object 淪為宇宙垃圾不遠矣

新聞來源連結:
http://paper.wenweipo.com/2020/06/08/YO2006080001.htm

黃絲普遍唔識反省
會一直錯落去

吾信曱甴點會醒覺

引用:
原帖由 yiveland 於 2020-6-8 05:23 PM 發表
覺醒「黃絲」勸「手足」:做錯了,回頭吧!

yelloW object 都係得兩樣野做  
一係搵假野自high(什麼831死人事件, 什麼女義士被布袋彈射盲,  什麼女曱甴警署被姦.......)  
一係用人地衰野漂白自己(什麼美國示威有搶劫, 香港200幻人示威就連個垃圾桶都冇爛..........)
yelloW object 成為宇宙垃圾不遠矣

新聞來源連結:
http://p ...
大陸仁冇文化,都唔化去焚化

引用:
原帖由 billyfung11 於 2020-6-8 05:27 PM 發表
毒果假新聞
毒果假新聞,連曱甴都知

引用:
原帖由 yiveland 於 2020-6-8 05:23 PM 發表
覺醒「黃絲」勸「手足」:做錯了,回頭吧!   ...
曱甴左一句五毛,右一聲奶共,就可以無視所有醒悟既聲音

淺黃都仲有機會,而深黃只會更黃,我已經盡晒力將我身邊d淺黃盡量引近去中立。。。但深黃我真係救唔到

引用:
原帖由 虎影俠 於 2020-6-8 06:05 PM 發表
淺黃都仲有機會,而深黃只會更黃,我已經盡晒力將我身邊d淺黃盡量引近去中立。。。但深黃我真係救唔到
我都有同感⋯⋯

引用:
...
曱甴 黃蟲

嘻嘻

我想應有奸邪妖獸悔悟,但恐怕為數不多。

唔信+1好明顯係怕被人捉返大陸審,扮野多

@開心大少奶^^ 唔好扮藍啦~~~~~果然依然係黃到出汁

回報
中央)))))

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]