• 瀏覽: 2,384
  • 回覆: 59
+4
引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-6-8 03:02 PM 發表
64 當日,美警殺咗好多美國人民,真係好仆街。

74、84、94 記得去太子站拜下。
人地至少George Floyd係真既死者,有姓有名有家人。
香港果D 831係假既,千祈唔好攞香港黑衣魔同人地比。

引用:
原帖由 英犬的喪鐘 於 2020-6-8 09:51 PM 發表

美國警察有多暴力?CNN列了組觸目驚心的數據

8日,美國有線電視新聞網(CNN)搜集多方資料,列舉多項數據得出了一個結論:美國警察槍殺、逮捕和監禁的人數遠遠高於其他發達國家。

現有數據的對比,讓人感到觸目驚心。從同期數據來看,美國嫌疑人 ...
黑衣魔快去美國為美國人民爭取人權!
乞求各國用人權法制裁美國。
美國人民等住你地救。

人民勝利,儍侵跪低,淫西奴痛哭

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-6-9 08:48 AM 發表

你點知係假?
人地起碼唔會趕記者唔俾救護嚟車走傷者最後條數唔對然後周圍離奇出現咸魚
咁你又點知係真???

殺咗幾多人呀?

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-6-9 09:43 AM 發表

請問如果美帝趕記者唔俾救護嚟自己車走傷者最後條數唔對然後周圍離奇出現咸魚
如果美帝研究員自己出論文話玩蝙蝠整咗隻病毒高度人傳人
如果美帝出軍隊血洗華盛頓
你們會怎麽說? ...
(美國新冠)每日死亡人數,那幾日突然每日不知名地死多-至二萬名!直接證明,美政府每日至少屠殺-萬無辜人民!

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-6-9 09:43 AM 發表

請問如果美帝趕記者唔俾救護嚟自己車走傷者最後條數唔對然後周圍離奇出現咸魚
如果美帝研究員自己出論文話玩蝙蝠整咗隻病毒高度人傳人
如果美帝出軍隊血洗華盛頓
你們會怎麽說? ...
如果亂咁趕走人,人數點小左你可以話佢程序失當,同周圍離奇地出現咸魚有咩關系?每日都有人自殺就一定掛勾到?

當日係現場既手足冇理由事後發現唔到身邊既朋友瓜左掛,除非全部死者都係孤兒,如果係死左一早貼晒d死者個名出黎拉,洗鬼之後攞d唔關事既周同學同陳同學出黎咩,就係因為冇一個真實既死人可以利用呀嘛

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-6-9 10:04 AM 發表

你地屈美帝果陣唔係咁架
任何人死得1定係CIA做架嘛~
and手足1定係朋友識架?
咁你地咪叫美帝向民眾咁樣解釋返攞我又唔係美國人邊有人權去控制呀

唔一定朋友,但都係屋企人,同學,同事,老師識得依個人掛,除非係孤兒仔,但孤兒都做到冇人識,依d人既人品好極有限

更何況831你地有個黃社工議員已經幫你地搵返晒d失蹤者拉,我地多謝佢解話都離唔切拉

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]