• 瀏覽: 9,203
  • 回覆: 134
+7
引用:
原帖由 jalsen8888 於 2020-6-8 14:53 發表
無警日子, 組居民自衞隊

投資店舖既, 好走啦~~ 分分鐘渣都無.
好似黃店咁,民警要收保護費

好嘢! 美國進入無警時分!  自求多福!

解散前後尾國佬又boxing day la !

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-6-8 02:29 PM 發表
美國非裔男子弗洛伊德之死引發的抗議活動在全球發酵。據美國有線電視新聞網(CNN)報道,事發地明尼蘇達州明尼阿波利斯市議會主席麗莎‧賓德爾(L...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200608/_2020060812155133600.jpg

美帝今次真係可能解散警隊! 雖然只係一個小城市但傳染性同美國肺炎樣高!:sm ...
犯罪帝國
罪犯天堂快D解散⋯⋯

個個都有槍, 預期老美好快內戰, 買定花生等看戲!

引用:
原帖由 samsampigpig 於 2020-6-8 02:55 PM 發表
解散...重組, 但又唔係修改同警察執勤有關既法例/指引 ...

無警時份, 咪軍隊進駐先囉!

曾經有群白痴要求解散香港警隊, 解散咗之後, 維持治安既責任落係邊個度?
解放軍係唯一選擇. ...
如果解散左警隊...一旦啲曱甴仔又同白衣人開片...啲死曱甴就一定唔夠人打...但又無晒警察救佢地....咁啲曱甴仔咪死梗....!

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-6-8 02:34 PM 發表

解散之後重組會加好多條例搞到警察做唔到嘢
加入軍隊,殺黑巧方便

引用:
原帖由 arhon009 於 2020-6-8 02:36 PM 發表

解散警隊係為左出動軍隊作出準備 
改名國民殺黑軍,光復明尼市

引用:
原帖由 桑下樽前 於 2020-6-8 02:46 PM 發表
嚟真?
咁要睇吓警隊解散後
佢地治安變成點
加國民警衛軍,光復明尼市

多L魚,好似香港區議會曱甴搞個濕9大會,提出咩嘢撤回除咗打飛機有乜實際作用

宣佈咗建國未

佢條粉皮話解散(LEE 批)警察, 跟住再請批新又係警察 !!! 正低B !成班比人誤導 !

引用:
原帖由 banjo. 於 2020-6-8 02:33 PM 發表
嘥9氣啦, 解散咗重組, 咪又係用返嗰班人.
以後D人寧願拎救濟金,唔會有人去做警察
,因為會立新例,警察只要揩一吓市民就會判監。冇咗警察,莫講話治安變壞,最簡單係交通都亂晒龍。

講一套做一套 睇住嚟

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]