• 瀏覽: 18,839
  • 回覆: 180
+2
港鐵賠1球啦

38歲仲跳閘? 跳閘打人當場捉到, 睇下9狗用乜藉口放生呢隻曱甴

引用:
原帖由 理+誠 於 2020-6-8 02:04 PM 發表
(但忘記帶八達通才「跳閘」)
曱甴真係乜歪理都講得出,而又認為自己好有道理!
因為冇帶錢所以食霸王野,打劫,勒索。因為扯旗谷精上腦冇錢叫雞所以強姦......明曬

有高尚情操

PCLL課程教你:唔還手=反智

引用:
原帖由 santodom 於 2020-6-8 02:33 PM 發表
無法無天,一定要判佢坐監反省一下。
一定唔會判監, 我話嘅

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-6-8 01:41 PM 發表
38歲都唔撚化

依D廢物死咗燒都唔會化

引用:
原帖由 羅家聰 於 2020-6-8 02:56 PM 發表
被告:「生於亂世,絕對有種責任教中坑怎樣做人,力度似老竇教仔,並無不妥。」

港鐵中坑應該公開致謝啦,室錢入你袋呀,仲搞到告人 ...
仔打老竇名成利就

引用:
原帖由 理+誠 於 2020-6-8 01:58 PM 發表
今次又點放佢好呢?
可能係自小有肌肉不受控制症,控制唔到隻手打人;打人呢啲行為,唔係佢呢啲優秀中年會做嘅。
入青山住幾年先判

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-6-8 01:32 PM 發表
38歲男子涉於去年10月14日,在港鐵中環站A出口大堂襲擊一名站務主任,被控一項普通襲擊罪,案件今日開審。事主供稱,事發當日他在閘口見到到被...

如果我係法官會咁判......優秀青年一時迷失,求其幾十粒鐘社會服務令啦:s ...
法官:你係一個天真無邪有急才優秀的老細佬!一時唔記帶八達通,人急智生跳閘,並教訓阻住你跳閘的地鐵職員,表現智勇雙全的老細佬本色,令我深受感動,現係咁綺判你免費搭地鐵三年!地鐵公司付堂費兼登報道歉。退堂!

引用:
原帖由 Gzman 於 2020-6-8 02:36 PM 發表
直情話自己有幻覺以為教緊仔啦!😎😎😎
有仔咩,生到未必教養

咁都得 高招

優秀的傷害他人身體. 🙄

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]