• 瀏覽: 1,707
  • 回覆: 40
+4
垃圾歐美自己造唔出黎又要怪人。

引用:
原帖由 喜樂無窮 於 2020-6-8 11:44 AM 發表
美國共和黨佛羅里達州參議員史葛(Rick Scott、圖)昨日接受英國廣播公司(BBC)訪問時表示,美方有證據顯示中國正試圖拖慢,或破壞西方國家研發新冠肺炎疫苗

証據呢 ? 點解永遠都無証據攞出黎 ? 係咪因為係美國講乜野屈中國都唔怕比人告 ????

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/china_world/20200608/00178_004.h ...
已經防中國到極點,仲可以話人阻你
無證據, 屈得就屈
美國佬果然無恥

柒頭美議員嗨L咗嘢係度亂9up!

歐美的醫療技術早就可以自行找到毒株再研發疫苖,況且中國爆發的只是A型變種的B型病毒,和歐美爆發的原種A型病毒已經有差別,又可以點拖慢到呢﹖

佢話中國唔分享研究內容及結果,就拖慢歐美研製囉。

憑空想象,諗咩講咩,十足十黃絲黑衣

引用:
原帖由 喜樂無窮 於 2020-6-8 11:44 AM 發表
美國共和黨佛羅里達州參議員史葛(Rick Scott、圖)昨日接受英國廣播公司(BBC)訪問時表示,美方有證據顯示中國正試圖拖慢,或破壞西方國家研發新冠肺炎疫苗

証據呢 ? 點解永遠都無証據攞出黎 ? 係咪因為係美國講乜野屈中國都唔怕比人告 ????

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/china_world/20200608/00178_004.h ...
美國不滿大陸的原因
是大陸的疫苗發展得快
美國不能用疫苗搵錢並不能用拿取政治油水
也影響吸選票能力

拍拖卦!
😒

肯定好似日本AV咁噤咗時間停止制,先可以拖慢到美國

證據...........還有偽做中,等等啦,好快就有架喇,化濃大法在全世界有咁多人才,除便扮一扮專家、學者,再係報紙專欄、頭條等出一份報導,咁就要乜有乜了!

而美國停止給世衛的捐款,亦證明了美國試圖拖慢全世界研製疫苗,這是無可抵賴的證據!

美國佬打飛機打唔出, 或搞野又早洩都入中國數

引用:

新聞來源連結:
肥狗國務卿夠話
見過好多證據證明病毒係出自武漢研究室咯,
但係從來就無攞過證據出嚟!
最後被科學家大巴刮!!!
同黑暴文宣話831警察殺死好多人,
棄尸大海,好多7頭信一樣!
美國好似時日無多咁
完全不顧廉恥道德,
係咁抹黑中國,
試圖轉移國內一鑊粥視綫,
挽回7總統下臺頹勢,
有用嗎?