• 瀏覽: 2,502
  • 回覆: 40
引用:
原帖由 1333333 於 2020-6-8 11:21 AM 發表
在美國紐約反種族歧視示威中,有示威者上周四(4日)發現一輛來自俄亥俄州的車輛可能藏有攻擊性武器,於是報警。警方接獲消息後

?20200608070043大刀、磚頭、點對點收音機、防毒面罩以及汽油。

香港 ...
有槍唔用用呢d?!死蠢!
曱甴話呢d係bbq用品呀!

剃人頭者人亦剃其頭!

引用:
原帖由 生果金 於 2020-6-8 01:54 PM 發表

有槍唔用用呢d?!死蠢!
曱甴話呢d係bbq用品呀!
美國黑人窮到茶葉蛋都食唔起,有鬼錢買槍咩,白皮鬼就個個都擁有10支8支長短火用黎殺人。

美警殺黑人:涉運武器至紐約支援示威,
兩男子落網!

優秀的外國細路. 🙄

引用:
原帖由 tony.hk 於 2020-6-8 11:59 AM 發表
「有示威者上周四(4日)發現一輛來自俄亥俄州的車輛可能藏有攻擊性武器,於是報警」

老師!我有野唔明,係咪篤灰??
〈示威者〉報警拉〈運武器支援示威兩男〉 ...
示威者話: 邊條粉財運呢D野入來? 靠害咩? 你當美警是香港警察?

黑警自編自導,扮有外國勢力。

引用:
原帖由 小小明星123 於 2020-6-8 01:28 PM 發表
D刀入哂套又唔可以單手扙出黎係非攻擊性武器喎,香港法官教架
多謝大老爺教導🤭

引用:
原帖由 Ct4683 於 2020-6-8 02:24 PM 發表

美國黑人窮到茶葉蛋都食唔起,有鬼錢買槍咩,白皮鬼就個個都擁有10支8支長短火用黎殺人。
唔好話槍, 你見老美示威者得個普通口罩, 乜都冇, 同香港示威者全套裝備比, 都差9條街

引用:
原帖由 佛口蛇心十一 於 2020-6-8 11:47 AM 發表
品格高尚,判守行為2日~
係優秀既人~即場無罪釋放

引用:
原帖由 小小明星123 於 2020-6-8 01:28 PM 發表
D刀入哂套又唔可以單手扙出黎係非攻擊性武器喎,香港法官教架
曱甴法官話:優秀嘅武器👍🤓

引用:
原帖由 佛口蛇心十一 於 2020-6-8 11:47 AM 發表
品格高尚,判守行為2日~
行為高尚!品格優秀!抗黑警英傑!獎賞2萬,白宮英勇勳章一枚!

引用:
原帖由 伍皓昌 於 2020-6-8 03:37 PM 發表

唔好話槍, 你見老美示威者得個普通口罩, 乜都冇, 同香港示威者全套裝備比, 都差9條街
香港曱甴有大台支援,唔止裝備勁,仲有出勤津貼,全世界曱甴中最高待遇。

引用:
原帖由 1333333 於 2020-6-8 11:21 AM 發表
在美國紐約反種族歧視示威中,有示威者上周四(4日)發現一輛來自俄亥俄州的車輛可能藏有攻擊性武器,於是報警。警方接獲消息後

?20200608070043大刀、磚頭、點對點收音機、防毒面罩以及汽油。

香港 ...

美國和平示威既, 才是真正和理非, 見到有暴力會勸止, 甚至制止犯罪

香港個班自稱和理非既"和你L" 醜唔醜?
死口話同暴力黑暴唔割蓆, 即係明顯係有心破壞治安, 甚至做前掩, 比機會暴徒四處破壞及打市民, 哩d真真正正係最仆街

香港班和理非死全家!

有暗勢力恐怖組織在世界各國制造混亂 沒有真實的國藉 各國政府也是傀儡 比阿蓋達更可怕 隱藏在社會中

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]