• 瀏覽: 4,171
  • 回覆: 68
+3
本港在6小時內先後有兩名學童墮樓身亡。繼慈雲山沙田坳邨一名13歲男童昨日傍晚從天台墮斃後,秀茂坪順天邨一名10歲女童,今日凌晨也於走廊墮樓死亡。

在順天邨,10歲女童凌晨在天暉樓一走廊墮樓,傷重昏迷,送院搶救後不治。

警方凌晨零時11分接獲保安報案,指發現女童倒臥天暉樓對開,懷疑從高處墮下。警員接報到場,女童昏迷被送往聯合醫院治理,其後被證實死亡。警方於現場沒有檢獲遺書,初步調查相信一走廊墮下,事件沒有可疑,死因有待驗屍後確定。

泛暴派, 要害死幾多人先夠

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1790362/即時-港聞-6小時兩宗-沙田坳邨13歲仔-順天邨10歲女墮斃

十四大修改黨章引人注目地強調:
“反對一切‘左’的和右的錯誤傾向,
要警惕右,但主要是防止‘左’”。
想唔返學都唔使死架!?

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-6-8 10:50 AM 發表
可能長期對住屋企兩個藍屍廢老日日洗腦,頂唔住要跳樓
長期對住黃屍廢老

放咗咁耐假唔想返學

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-6-8 10:50 AM 發表
投過胎投去做西人囉...

好過d反中白痴自己投L錯做中國人又要怪老豆老母... 又無人唔比你死投過...

引用:
返學要被腦屍洗腦不如自決人生

教協葉見完,毒害幼童,殺人填命,不得好死

13歲?是否那隻所謂妓者嘅牛奶仔,係就無咩所謂了😐

舊年成班教徒要親身擋子彈,就知邪教滲入校園

亂拜遊魂野鬼,攪到越嚟越多搵投胎。野唔好亂拜

返學有壓力??

引用:
原帖由 yellowobject 於 2020-6-8 10:46 AM 發表
本港在6小時內先後有兩名學童墮樓身亡。繼慈雲山沙田坳邨一名13歲男童昨日傍晚從天台墮斃後,秀茂坪順天邨一名10歲女童,今日凌晨也於走廊墮樓死亡。

在順天邨,10歲女童凌晨在天暉樓一走廊墮樓,傷重昏迷,送院搶救後不治。

警方凌晨零時11分接獲保安報案,指發現女童倒臥天暉樓對開,懷疑從高處墮下。警員接報到場,女童昏迷被送往聯合醫院治理,其後被證實死亡。警方於現場沒有檢獲遺書,初步調查相信一走廊墮下 ...
又做飛曱甴

引用:
原帖由 TTKKJJAA 於 2020-6-8 11:02 AM 發表
舊年成班教徒要親身擋子彈,就知邪教滲入校園

6隻天使

犯民狗又害死兩個細路

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]