• 瀏覽: 2,755
  • 回覆: 48
+5
引用:
原帖由 waltzno2 於 2020-6-8 07:27 AM 發表
今次俄羅斯戰術應該係全力唱衰拜登
拜登仲有數單性侵疑案..

可能臨選舉先發功...

以前邊個國家或地區唔順美國意,
就會發動暴亂去將人哋嘅元首推倒,
誰知美國都有今日~

p.s.
推倒人哋個總統真好玩~🤣

當年出兵伊拉克,殺薩達姆,都是共和黨薯頭父子下命令,不是鮑威爾,也是共和黨搞到糜國盈轉虧,欠巨債,越來越沉淪,現在加快沉淪,你出了很多力。

共和黨內訌,冰封三尺,非一日之寒

引用:
原帖由 自脫胸圍屈.非禮 於 2020-6-8 03:25 AM 發表
距離大選只有5個月,美國《紐約時報》上周六(6日)引述知情人士指,共和黨內部有聲音不滿特朗普抗疫不力、以及揚言派兵鎮壓反...

?20200607230558

雞侵面臨四面楚歌,軍佬群起想佢死快啲。 ...
鮑威爾就係當年用洗衣粉當大殺傷力武器個位騙子?

吊佢老美全國上下都係賊頭騙子,唔怪得騙子國務卿話佢地係有一套完整訓練課程,訓練出一群賊做政客。LOL!😂😂😂😂

附件

abbr_3d1c92fb482c31a16553ef47813beae2.jpg(104.63 KB)

侵侵今次玩完了。

侵侵快些出twitter鬧人啦!

引用:
原帖由 自脫胸圍屈.非禮 於 2020-6-8 03:25 AM 發表
距離大選只有5個月,美國《紐約時報》上周六(6日)引述知情人士指,共和黨內部有聲音不滿特朗普抗疫不力、以及揚言派兵鎮壓反...

?20200607230558

雞侵面臨四面楚歌,軍佬群起想佢死快啲。 ...
全中國14億人都支持特朗普連任! 加油呀!

引用:
原帖由 佛口蛇心十一 於 2020-6-8 12:03 PM 發表
以前邊個國家或地區唔順美國意,
就會發動暴亂去將人哋嘅元首推倒,
誰知美國都有今日~

p.s.
推倒人哋個總統真好玩~🤣
美國攞完普數, 就留低一個破碎既國家給其國民

附件

78689349_10214198006503978_4713234769180098560_n.jpg(128.66 KB)

冇得再做總統,咪好可悲!
😩

唔好啊,川同志一定要連任啊

No one but Trump! 😂 😂 😂

請務必支持特朗普連任,
換個有腦嘅總統攪中國香港,
我地會好麻煩

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]