• 瀏覽: 13,043
  • 回覆: 124
+2
引用:
原帖由 13個加速馬達 於 2020-6-8 05:32 AM 發表
使鬼要片廠呀! 郭文貴間屋都可以做新中國基地。

老簫响茶餐廳接受大妓院訪問高談中國崩潰都一樣有人睇!

打飛機用,唔使攪咁高檔!
唔租片廠點開數呀!

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-6-8 02:38 AM 發表
曾發起廣告界反修例罷工的廣告創作總監姚冠東,昨晚在Facebook 上發帖,指自己在一間製片廠拍攝政治宣傳片時,被片場職員質問拍攝內容、叫停...

香港影像製作同業工會籌委會批評,製片廠在團隊已交付租金情況下,無理要求停止拍 ...
「因為你衰九格,所以唔做你生意」
呢個概念,對部分人形生物來說,可能太深奧。

呢單野有幾成真???
如真係既重唔第一時間開名咩
就算你個乜七總監唔由自己把口講
都搵件二打六開個新A/C講出黎啦

做得你個廣告總監D創意咁差.....呢單宣傳野你點好意思收錢呀

人哋有自由叫曱甴收皮

依家黃暴徒不守法自以為常熊,正垃圾

總監?
幾十歲人仲on99!
收錢就一定要做?
叫你D手足做嘛?

總監戲子?
又收L咗幾多錢呀?

曾發起廣告界反修例罷工的廣告創作總監姚冠東,昨晚在Facebook 上發帖,指。

叫條仆街黃C睇吓合約內容先啦!

身為中國人,就不能出賣自己,反國家政府,出賣人民,這樣做正是一個漢奸走狗的模樣。

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-6-8 02:38 AM 發表
曾發起廣告界反修例罷工的廣告創作總監姚冠東,昨晚在Facebook 上發帖,指自己在一間製片廠拍攝政治宣傳片時,被片場職員質問拍攝內容、叫停...

香港影像製作同業工會籌委會批評,製片廠在團隊已交付租金情況下,無理要求停止拍 ...
唔怪之得蝗絲掉氣油彈覺得冇問題!原來成班個腦有問題!覺得自己大晒支持恐怖活動都係岩

支持警察開實彈直接射殺黃屍暴徒

黃店唔招待藍人,咁藍店唔招待你,有乜問題?

引用:

商業糾紛,如果合約有禁止,咁無問題,如果無就告佢違約
廠方有權禁,你可以唔租或組織杯葛,自由市場,皆大歡喜

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]