• 瀏覽: 2,465
  • 回覆: 26
係咪美國有官員失職,唔用正常途徑,而同間印刷公司買50萬個口罩?

引用:
原帖由 開心大少奶^^ 於 2020-6-8 04:52 AM 發表
嘩!!!大少奶上網都揾吾到個link既??另一則新聞話系香港公司~但冇地圵~twitter有人話查過大6冇登記~即系點姐??

成50萬個~清關單寫咩地址姐??

如果系香港運過去~肯定又系特9英個pok kai做既~

公司註冊處你真系死L梗~ ...
美國註冊,冇廠空殼。。。。
King Year Printing And Packaging
地址
HK) COMPANY LIMITED UNIT 1004 10/F EAST TOWN BLDG 16 FENWICK ST WANCHAI HK

引用:
原帖由 大北997 於 2020-6-8 01:01 PM 發表

大鄉里 車廠都整口罩 有咩問題
on9 仔,咁買貨唔驗唔睇板?

美國專門做埋呢D陰質事,2005美國颶風摧毀東南部城市,中國北新建材大量輸入該地建材,之后城市建好,然后美國就開始告北新建材,但系中國公司只負責提供材料比美國建築公司,符合合同規定,亦符合的當時檢驗標準,然后美國就直接開始起訴中國公司而唔系去起訴負責建築果d美國公司。

引用:
原帖由 siutatbo 於 2020-6-8 02:31 PM 發表

on9 仔,咁買貨唔驗唔睇板?
on9仔你賣假貨你自己唔撚知?

入錯劣質貨,自己都有責任,一係貪平,一係有人貪污,查清楚先啦

係咪包裝公司隻口罩型號係N95...

美國中間人就當N95標準購入及出售...

引用:
原帖由 josonlai 於 2020-6-8 13:17 發表

美國註冊,冇廠空殼。。。。
King Year Printing And Packaging
地址
HK) COMPANY LIMITED UNIT 1004 10/F EAST TOWN BLDG 16 FENWICK ST WANCHAI HK
佢寫依個名 King Year Packaging and Printing Co. Ltd. , 唔通美國法庭又寫錯名   
你個名有 (HK) 係裏面的 唔一樣啦,
不過通常大陸公司都鐘意加個地方名係前面咖喎!! 會唔會係BVI

https://www.justice.gov/usao-nj/pr/chinese-manufacturer-charged-exporting-misbranded-and-defective-masks-falsely-purporting

引用:
原帖由 Domson 於 2020-6-8 12:34 PM 發表
屌你咩尾國哩個國際碰瓷國,去印刷廠買口罩?你唔去五金鋪買漢堡包?中國嚴查口罩出口你又話人地唔出口畀你
施主,,説話唔係咁講,,,第二間唔知...你要乜..?俾錢得喇,,,唔好話漢堡包...記者証 都有...肯磅水,,全全個屎忽都仲得....梗有一款啱你~國難五金 ~...

引用:
原帖由 大北997 於 2020-6-8 05:14 PM 發表

on9仔你賣假貨你自己唔撚知?
on 9 原來買乜都唔撚知

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]