• 瀏覽: 9,874
  • 回覆: 88
  • 追帖: 1
+4
引用:
原帖由 老實人1972 於 2020-6-8 07:08 發表

男童
黃人好多基。黃人最鍾意由細培育到大,能夠容易控制改變取向。

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2020-6-8 00:35 發表
昨日(7日)傍晚6時許,黃大仙沙田坳邨順田樓傳出巨響,保安聞聲察看,赫見有人倒臥上址花槽,懷疑從高處墮下,隨即報警求助。

?20200608002624

昨日(7日)傍晚6時許,黃大仙沙田坳邨順田樓傳出巨響,保安 ...
自從有路祭開始,就多咗好多呢啲後生仔做飛人。

教育一定出咗問題,唔炒孽賤猿會陸續而來

引用:
原帖由 老實人1972 於 2020-6-8 07:08 AM 發表

男童
就係男童先覺得 受屈辱, 女童的話 去做咗啦。

引用:
原帖由 oooowong 於 2020-6-8 05:56 AM 發表

死人當笑話?人地13歲,跳樓死左個仔呀!
做藍屍唔係罪,但黑心一定有報應,報應呀!
人地跳樓又話人曱甴又黃屍,正卜街
你班卜街影衰哂班藍屍
你呢件曱甴仔學人講良心?真係不倫不類

引用:
原帖由 oooowong 於 2020-6-8 05:56 AM 發表

你班卜街影衰哂班藍屍
dllm.曱甴又幾高尚啊, 做埋咁多傷天害理嘅事。

沉迷黑暴, 荒廢學業,  咎由自取,  抱憾終生 ......................

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2020-6-8 12:35 AM 發表
昨日(7日)傍晚6時許,黃大仙沙田坳邨順田樓傳出巨響,保安聞聲察看,赫見有人倒臥上址花槽,懷疑從高處墮下,隨即報警求助。

?20200608002624

昨日(7日)傍晚6時許,黃大仙沙田坳邨順田樓傳出巨響,保安 ...
曱甴仔被自殺。

唔知乜事, 最傷心是父母, 節哀順變 !

阿彌陀佛 !!!

RIP

引用:

你班卜街影衰哂班藍屍
慫恿教唆大人罷工,學生擋子彈又係邊個呀?

被自殺??

點解咁多小朋友要死

睇毒果,傻x咗

復課有壓力??

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]