• 瀏覽: 12,885
  • 回覆: 102
+2
呢頭反,果頭奶。
果然係「孽」
引用:
原帖由 dhammika 於 2020-6-7 11:24 PM 發表
古時有青樓名妓自嘆身不由己!
今有名相約翰遜自認精神聖母。

【BNO】約翰遜自稱親華「與關注港區國安法無衝突」
環球政治 15:17 2020/06/06

▲ 【港區國安法】英國首相約翰遜 ...

引用:
原帖由 dhammika 於 2020-6-7 11:24 PM 發表

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2660000/2661373/20200604_johnson_v1_1024.png
曱甴又畀你過1⃣️棟!

食完美國肺炎 明白事理啦

笑話

係咪等於你經常打自己老婆,但冇時冇刻話好愛佢?

我打算隊你,不過我話我同你關係好好,應該點樣解讀?

轉軚速度令人側目。
唔係bno有居英權咩

那麼仆街。我愛你,同我叫雞無關。

驚喇驚喇,
弱汗遜口硬有什麼用?
始終咪要認輸!

真是要小心,小心同小心這個生物;只因是它沒底線的的作風,今早可以話同老味2脇插刀,下午已經插佢2刀,政治是變色龍但不是無底線,這樣的生物當你沒利用之時便是送你歸西之日!

中國要與時並進,想他國服你,就要打到他,永遠番不了身

引用:

英各手相約汗信又一政壇躝癱垃圾

引用:

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2660000/2661373/20200604_johnson_v1_1024.png
食屎啦嬰國佬

唔能係轉軑呀?班黃色物體除晒褲啦喎⋯⋯

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]