• 瀏覽: 12,877
  • 回覆: 102
+2
我知道你不喜欢我,因为我早已比你更强。
我知道你很讨厌我,因为不敢把我怎么样。
依家先奶共遲吾遲d示威燒到去倫敦英國經濟瓜直

正常呀~~~~~~大少奶咁黃都要扮奶共

要我表態支持, 比著數我.
唔比著數我, 我搵第二個.

一毛不拔既英國佬.

又想馬兒好,又想馬兒不吃草
你玩晒喇,淹割佬

向你家族中所有女性親屬問好 
其實我好尊重約翰遜你架
再次向你家族中所有女性親屬問好 

引用:
原帖由 dhammika 於 2020-6-7 11:24 PM 發表
古時有青樓名妓自嘆身不由己!
今有名相約翰遜自認精神聖母。

【BNO】約翰遜自稱親華「與關注港區國安法無衝突」
環球政治 15:17 2020/06/06
https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2660000/2661373/20200604_johnson_v1_1024.png
▲ 【港區國安法】英國首相約翰遜 ...
佢親華? 佢咁親法係華唔比佢親, 親自己吧!

引用:
原帖由 dhammika 於 2020-6-7 11:24 PM 發表
古時有青樓名妓自嘆身不由己!
今有名相約翰遜自認精神聖母。

【BNO】約翰遜自稱親華「與關注港區國安法無衝突」
環球政治 15:17 2020/06/06

▲ 【港區國安法】英國首相約翰遜 ...
好!好!好!Good Job!

啲金毛頭子如柒普以及弱遜件件都腦洞出問題嘅!

究竟佢搞乜撚, 件件都精神分裂得好撚癲。

對五隻屎眼沒有期望

引用:
原帖由 hatejap 於 2020-6-8 01:13 AM 發表
啲金毛頭子如柒普以及弱遜件件都腦洞出問題嘅!

究竟佢搞乜撚, 件件都精神分裂得好撚癲。
成日諗住大阿爺,點知阿爺唔怕大,弱項遜就跪底左

國安法同人權自由都無衝突...

美國暴動 真係改變左世界格局
至少 今年美國大選之前
應該無乜邊幾個國家
會落重注係侵身上

不過無論點都好
去美國化 會係大勢所趨

侵上台後 令各國意識到
美國一旦當權者無視國際秩序
以經濟 軍事 科技 強壓他國 謀取利益
係無人可阻

而家等睇會唔會真係郁美元全球結算貨幣地位

英帝國一貫作風,認錢不認人。