• 瀏覽: 3,958
  • 回覆: 41
+3
紅棗嚟㗎,有益㗎

手足相殘,曱甴何苦為難曱甴。

連鎖店點會係黑衣魔店呢!明顯係黑衣魔去老屈連鎖店啦!😲😲

引用:
原帖由 siuroy123 於 2020-6-7 09:15 PM 發表
出街吃飯難免衛生欠奉,有網民今日分享自己的中伏經歷,指他在觀塘光顧了一間連鎖的西式餐廳,並點了一杯凍檸檬茶,豈料飲料中沉浸著一隻超大隻曱甴,令他大呼嘔心,立即離開。

該名網民今日(7日)在「中伏飲食報料區」發帖文,分享自己在觀塘一間連鎖西餐廳中伏的遭遇,他圖文並茂加一條短片,留言稱「成世人咁大個仔第一次遇到成隻曱甴浸落杯凍檸茶比人飲,即走唔食!」

從相片所見,港男的凍檸茶中,明顯可以見 ...
抽下水先,嘩,咁大隻,呢隻係老曱甴,都入李漢奸類。

引用:
原帖由 siuroy123 於 2020-6-7 09:15 PM 發表
出街吃飯難免衛生欠奉,有網民今日分享自己的中伏經歷,指他在觀塘光顧了一間連鎖的西式餐廳,並點了一杯凍檸檬茶,豈料飲料中沉浸著一隻超大隻曱甴,令他大呼嘔心,立即離開。

該名網民今日(7日)在「中伏飲食報料區」發帖文,分享自己在觀塘一間連鎖西餐廳中伏的遭遇,他圖文並茂加一條短片,留言稱「成世人咁大個仔第一次遇到成隻曱甴浸落杯凍檸茶比人飲,即走唔食!」

從相片所見,港男的凍檸茶中,明顯可以見 ...
隻曱甴飲左好多咩? 大驚小怪!

引用:
原帖由 kks668 於 2020-6-7 10:48 PM 發表
連鎖店點會係黑衣魔店呢!明顯係黑衣魔去老屈連鎖店啦!😲😲
如果係老屈就太冇人性,居然攞自己同伴屍骸去老屈食肆。
正所謂:
本是同根生,
相煎何太急?

引用:
原帖由 阿修羅男爵 於 2020-6-7 10:50 PM 發表

有時呢啲新聞真心唔好信,好多立心不良死黃狗,專門去非我族類正常食店搞搞震,放曱甴落杯野玩老屈,佢哋最叻玩釘子健嗰味野 ...
睇隻杯裡面嘅死曱甴明顯係人為有心放入,但唔知係所謂食客或連鎖店裡嘅黑衣魔員工所為而已😲😲

冇可能發生 ..

依家條屍檸檬上面冰下面 ..

你話條屍係最頂就話有說服力 ..

唔係水吧同樓面一齊玩野 ..

就係個客自己攪出來 ..

呢杯野一定係人為攪出來 . 絕對唔係意外 ..

引用:
原帖由 kks668 於 2020-6-7 11:01 PM 發表

睇隻杯裡面嘅死曱甴明顯係人為有心放入,但唔知係所謂食客或連鎖店裡嘅黑衣魔員工所為而已😲😲
如果真係員工所為 . 一定捉到 . 水吧位最多咪一至兩個人去做 . 唔通真係走得甩咩 ..

一睇就知係黃店搞警察啦,之前就玩"凍撚水",今次直頭加曱甴

黃店食同類!

我哋以後唔好再叫佢哋做黃店啦,叫佢哋做黃色經濟圈真係侮辱了真正的黃色事業人事,以後一律叫黑衣魔店😆😆

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]