• 瀏覽: 2,471
  • 回覆: 37
+8
美國政府開始驚啦
係香港搞到滿城風雨,有誰想到呢個風暴竟然返去美國起動

Antifa可以日日開Party!

引用:
原帖由 peter925 於 2020-6-7 09:30 PM 發表
由三K黨掌執法權。
三K黨自由了。民主自由萬歲。

我認為Jacob Frey其實做緊好事,
唔想因為無警察執法而治安大亂,犯罪率急升而死人。
突然解散警隊,組織民間主導的安全系統,好快會爆大鍋,
民間組織無受過專業訓練,出錯更多。無指引、無標準、無訓練、無合作、無人在其上層限制....
好人比人當賊扮,惡人當道。
如果佢地成功既話,明尼阿波利斯市必有慘劇!

我都想等明尼阿波利斯市示範一次,解散警隊既後果比香港人睇!

遲些會提出五大訴求

點解唔見泛暴聲援示威者?
各民主國家之市民都已有反應

好想見美國做一個解散警隊的示範🤭

引用:
原帖由 starr 於 2020-6-7 09:06 PM 發表

無警之城唔知會係點呢
我都想知喎。

解撒佢老美警隊,刻不容緩。LOL!😂😂

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-6-7 06:34 PM 發表
美國多地上周六(6日)再有反警暴示威,在示威原發地明尼蘇達州,明尼阿波利斯市有數千名民眾遊行到市長弗雷(Jacob Frey)的寓所外,要求解散警隊,組織民間主導的安全系統........

正如奸邪妖獸所言︰「解散黑警,刻不容緩!」

現在最需要解散黑警,但卻偏偏沒有奸邪妖獸出來叫嚷解散黑警。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/ame ...
曱甴們,係時候叫你地主人解散警隊
乜野5大xx 缺一不可果啲,叫你老美做啦
人地民主國家容易啲開先例,美國肯做,我敢講香港都得,大前題你美國佬唔好得把口

引用:
原帖由 starr 於 2020-6-7 09:06 PM 發表

無警之城唔知會係點呢
係一幅浪漫風景畫

支持, 解散警隊, 刻不容緩, 美國人, 加油 !!

引用:
原帖由 Henry1268 於 2020-6-7 10:05 PM 發表

人民做主
敘利亞人民做主咗成十年!

好多人成功移民!

附件

images (2).jpeg(14.48 KB)

images (2).jpeg

20180318014429393.jpg(55.9 KB)

解散黑警。

白人是一個比較小心眼的民族,他們的世界建立不起「和諧共融觀」,所以永遠需要不斷地比併高下,不講「情」,只講「利益」,合理化弱肉強食的觀念,所以他們科技最先進,文化最具侵略性,但並不代表這就是最佳的普世價值。

引用:
原帖由 13個加速馬達 於 2020-6-8 12:42 AM 發表

敘利亞人民做主咗成十年!

好多人成功移民!
輪都輪到美國啦。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]