• 瀏覽: 35,018
  • 回覆: 287
引用:
原帖由 112Henry 於 2020-6-7 06:41 PM 發表

吹尼d 冇用架
空穴來風,未必無因,吹第二D都唔敢吹呢D啦~~~你估真係打腫面充胖子咩,唔係講玩架,要見真章架。

引用:
原帖由 billy80 於 2020-6-7 05:39 PM 發表
周庭去日本做雞夢碎了
去日本做雞唔駛錢都無人要😂😂😂

引用:
原帖由 billy80 於 2020-6-7 05:39 PM 發表
周庭去日本做雞夢碎了
去韓國整容夢呢?

中國年底會簽RCEP 仲同日韓簽自由貿易協議 邊得閒為呢d野出聲啊?日本今年因為疫情損失左幾多個億 仲敢斷自己財路?睇住周庭果班人成日呼籲日本出聲真係覺得好天真好傻😂😂

日本幾時至知道自己唔係西方國家?紐西蘭呢啲濕9國家都係屎眼聯盟,日本仔仲唔瞓醒?

引用:
原帖由 雨中花花榴槤 於 2020-6-7 06:38 PM 發表
請問各位哈日黃屍有乜嘢想講?
日本人唔鍾意中國人,但更睇唔起漢奸。

其實立國安法有乜好譴責,唔通佢地國家無國家安全法,如果係就可以譴責,自己立得別國唔可以,講出嚟都無理據,歐美英加澳唔通無國家安全法,請取銷你們自己那些法倒至出嚟講

日本都係美軍備,我真係睇唔到日本會為中國放棄關係囉。
反而白人又一次指導日本點點點,根本冇心做聯盟。

引用:
原帖由 arsenalday 於 2020-6-7 06:52 PM 發表
中國年底會簽RCEP 仲同日韓簽自由貿易協議 邊得閒為呢d野出聲啊?日本今年因為疫情損失左幾多個億 仲敢斷自己財路?睇住周庭果班人成日呼籲日本出聲真係覺得好天真好傻😂😂 ...
如果唔係印度莫迪條趴街叛逃,rcep將會是牽涉世界最多人口的一份貿易協定聯盟!

但現在都將會是世界最震撼的恊定!

引用:
周庭去日本做雞夢碎了
做返本地g囉

周庭嘅日本演藝圈夢想破滅?

日本不嬲都係:你地d野關我撚事咩,唔好阻我搵食,唔想拿屎上身

日本對美國恨之入骨,個春代一直俾美國人揸住,對美國一直扮死狗,日本食左兩粒核彈,東京俾燃燒彈燒到一片火海,90年代經濟再次俾美洗卻,東芝企業俾美國支解,美軍駐軍長期犯案強姦,其恥大辱,依家見到中國可以抗衡,有機會可以靠中國趕走美國駐軍

傻既先會呢個時候攪無謂野、重要同就黎失勢特朗普同蓬佩奧顛!!!再講日本本身憎能到美國死!!!亞洲區受美國無數次打壓一定係日本、你估白皮佬約翰遜咁呀、本身佢就有半個美國人血統、重要岩岩受美國疫苗呢個禮咁呀、

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]