• 瀏覽: 5,580
  • 回覆: 65
+2
特x普個女好正

好想凸7佢

有咁嘅老豆更顯示出白皮豬嘅無能

伊萬卡受拖累一下子老了幾十年

引用:
原帖由 2013gundam 於 2020-6-7 05:32 PM 發表

未必 照現時資料睇
侵基本盤 白人至上票 算係幾穩
而家離大選仲有5個月 無人知發生乜野事
加上為左連任 侵以及佢幕後班人 無野係做唔出
最近已經爆出 近日果個非農職位數據 有造假嫌疑
當然 佢地講既係"誤差"

最重要既係 現時各數據都表示
美國疫情仲未過去 連拐點都未到
但就急於重啟經濟
可見為左連任 侵已經連人命都唔理
近日 仲用301 向盟友開火
反正都只 ...
到電視辯論時候拜登嘅弱點就會玩晒形。如果呢場反種族歧視運動繼續燒落去或者動用軍隊鎮壓,拜登贏面就好大。

頂,咁靚女,來中國開演講大把人聽

多謝臥底川建國幫手,搞亂國際戰線

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-6-7 05:43 PM 發表
01是美國媒體
吹得吓
睇吓個股市V晒
都話佐你個傻閪peter仔真係唔識嘢啦,你仲認為家陣依個世界股市同實體經濟掛鉤?

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2020-6-7 07:06 PM 發表

到電視辯論時候拜登嘅弱點就會玩晒形。如果呢場反種族歧視運動繼續燒落去或者動用軍隊鎮壓,拜登贏面就好大。
我就唔係咁樂觀
誠然 呢壇野搞到好大件事
但係侵核心鐵票 基本上係無流失
呢次美國暴動 最主要係影響中間偏左 偏右 呢一群人
不過離大選仲有5個月 好多事情都可以發生
尤其是侵為左連任 已經連人命都唔在乎
老實 侵應該多謝果班反對佢出兵鎮壓示威者既人
令到侵而家仲有彎轉
所以跟住落黎
侵只可以全力打經濟牌同中國牌
但係一旦疫情第二波爆發 再一次死亡人數大量增加
到時侵選情先至真正崩盤

引用:
原帖由 無極獅子座 於 7-6-2020 05:03 PM 發表
特朗普千祈要連任呀
一個累全家
係呀,我都望佢可以連任,帶領老尾步向解體

引用:
原帖由 信哂你 於 2020-6-7 05:11 PM 發表
點解要拉施樂登?
他將美國邪惡真面目公之於世!

都係衰人

柒普被指導致美國更分裂,
伊萬卡受拖累,
大學演講「臨陣」取消!

又賴中國咪得囉

引用:
原帖由 top11 於 2020-6-7 05:00 PM 發表

有可能連任唔到啦~
唔好呀, 侵侵俾笑料我地, 又可攪到老尾仆街, 點可以唔支持佢連任

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-6-7 04:48 PM 發表
美國總統特朗普的女兒伊萬卡原受邀在堪薩斯州一所大學的虛擬畢業典禮上致詞,但在特朗普揚言出兵鎮壓示威遭到痛批後,校方已取消邀約。對此,伊萬

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200607/346296066750156800.png/swGDSEHnmqLrTNn3RTW1F2twoIMLewLYIX6k2yF-pNs?v=w1280r16_9
...
佢可以來香港

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]