• 瀏覽: 5,582
  • 回覆: 65
+2
引用:
原帖由 sng850 於 2020-6-7 05:11 PM 發表
「很明顯,伊萬卡作為他父親最親近的顧問之一,代表着他的政府」,「對許多美國人來說,這屆政府已經標誌著我們國家最糟糕的一面,尤其是最近針對那些和平抗議種族歧視警察暴行的人所採取的行動」。

看來特朗普連任機會微! ...
亂講!普普大腫桶係佢地老美屎上醉街腫桶,沒有之一!普普一定會係佢老美屎上唯一一個連任到瓜老親嘅大腫桶!

全世界都反侵侵Fuck Trump,無乜機會連任了

引用:
原帖由 無極獅子座 於 2020-6-7 05:03 PM 發表
特朗普千祈要連任呀
一個累全家
只有特朗普在任,我們才天天有笑話睇,有鬧劇欣賞。
強烈支持特朗普連任。

一陣鎮壓埋大學就好笑

姓侵總統令世界更了解美國的邪惡

引用:
原帖由 雨中花花榴槤 於 2020-6-7 06:05 PM 發表

強烈支持特朗普連任。
冇柒朗普,美國五十州點獨立

引用:
原帖由 光棍man 於 2020-6-7 06:17 PM 發表

我要睇好戲

引用:
原帖由 雨中花花榴槤 於 2020-6-7 06:05 PM 發表

強烈支持特朗普連任。
仲有佢隻最兇惡嘅狗
老蓬

引用:
原帖由 batboy27 於 2020-6-7 06:21 PM 發表

仲有佢隻最兇惡嘅狗
老蓬
主人不振,狗急跳牆。

佢老婆仔女都唔9啋佢

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-6-7 04:48 PM 發表
美國總統特朗普的女兒伊萬卡原受邀在堪薩斯州一所大學的虛擬畢業典禮上致詞,但在特朗普揚言出兵鎮壓示威遭到痛批後,校方已取消邀約。對此,伊萬

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200607/346296066750156800.png/swGDSEHnmqLrTNn3RTW1F2twoIMLewLYIX6k2yF-pNs?v=w1280r16_9
...
唉!人家取消演講邀請,大小姐嘈乜鬼呀?如果唔取消,出場時俾人柴台、又或者俾人杯葛唔去聽,咪仲冇面呢?

大小姐咁都唔識諗?

引用:
原帖由 top11 於 2020-6-7 05:00 PM 發表

有可能連任唔到啦~
希望特朗普要連任成功呀,唔係點有得睇佢表演反口腹舌 出爾反爾既新聞笑話呀

傻普連任到對中國極有利,對美國係惡夢

伊萬卡潛晒水啦,老豆失勢,即刻割席

引用:
原帖由 光棍man 於 2020-6-7 06:17 PM 發表

一個唔覺意做咗五十個國家嘅國父,史無前例,佢一定好開心啦。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]