• 瀏覽: 35,531
  • 回覆: 444
  • 追帖: 5
+15
講足幾十年廢話

引用:
原帖由 lam4451 於 2020-6-7 01:59 PM 發表

因為香港好多白痴以為美國真係統治緊世界,以為只要美國佬出聲,中共就只能遵命。

李生,你去美國搵政治著數既時候,係咪覺得北京老奉要硬食?

狗天生係要打先識聽話的😂😂😂

引用:
原帖由 pugbb 於 2020-6-7 01:22 PM 發表
全國人大會議上月底通過訂立「港區國安法」,引起社會爭議,有聲音指這繞過《基本法》第23條「應自行立法」規定。民主黨創黨主席、資深大律師李柱銘今日(7日)出席無綫電視節目《講清講楚》時提到,一向反對侵害港人人權自由的法例,如果能完全確保23條立法後不傷害人權自由,相信連民主黨亦會支持立法,但現時北京的做法,恕難支持。

https://cdn.hk01.com/di/media/images/463 ...
漢奸想拖延死期?無咁易!

引用:
原帖由 pugbb 於 2020-6-7 01:22 PM 發表
全國人大會議上月底通過訂立「港區國安法」,引起社會爭議,有聲音指這繞過《基本法》第23條「應自行立法」規定。民主黨創黨主席、資深大律師李柱銘今日(7日)出席無綫電視節目《講清講楚》時提到,一向反對侵害港人人權自由的法例,如果能完全確保23條立法後不傷害人權自由,相信連民主黨亦會支持立法,但現時北京的做法,恕難支持。

https://cdn.hk01.com/di/media/images/463 ...
如果唔係犯狗將23 條妖魔化,煽動市民上街,23條不是早就立了嗎?

引用:
原帖由 fallresoar 於 2020-6-7 01:46 PM 發表
曾經有一份實在的兩制擺在我面前,但是我沒有珍惜。等到失去的時候才後悔莫及。塵世間最痛苦的事莫過於此
仲可以一人一票選舉特首都無埋😐

超級老狐狸🦊

引用:
原帖由 真威寶 於 2020-6-7 01:54 PM 發表

幾時拉死人幫去打靶
唔好漏咗隻河童小漢奸,朱西迪,三白眼

呢啲仆街等天收

引用:
原帖由 chaolininin 於 2020-6-7 01:32 PM 發表
叫雞黨反23條都反了二十幾年,仲顛覆國家,分裂香港出去。現在轉呔都無用了,2008年你叫主子糜蟈制裁中國奧運。近幾年去美國會叫制裁中國和香港。你是現代汪精衛 ...
李漢奸呢番話,人人講都得,李漢奸講就唔得!

我好記得,廿三條撤回之後,記者問李漢奸如果政府再推出諮詢,佢會否支持

佢當時好招積咁講,除非先有普選,否則佢唔會支持23條

廿年來一直反23條,如今面對更辣既國安法,李漢奸就改口話可以支持23條,無恥!

今時今日話自己唔支持港獨,但佢一直既行為證明一切

引用:

好似有攞黎賤, 之前俾機會你你唔珍惜, 依家強勢加辣你又話之前個OK

引用:
原帖由 waltzno2 於 2020-6-7 01:59 PM 發表
立完國安法之後會立埋23條,到時記得支持
邊個可以同李柱銘講,衣家唔係二揀一,係兩條都必做。知道D毒已經入骨,要括骨療毒呀。你走唔甩啦,衣家大陸無興趣同你傾,明唔明呀?!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]