• 瀏覽: 26,378
  • 回覆: 475
+24
引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2020-6-7 10:04 AM 發表
食白飯哽親都可以喺三分鐘內致命 要立法限制香港人食白飯了
😂👍

有咩所謂,我相信國安大把武器勁過呢支野

引用:
原帖由 walkera2006 於 2020-6-7 10:16 AM 發表
黑警心態就係想殺死示威市民
真係有黑警 . 真係有心殺既曱甴 . 就唔使立國安法啦 .

等於今日河童重可以 9 up . 即係今日香港重有言論自由啦 .

引用:
原帖由 aesoppqwe 於 2020-6-7 10:22 AM 發表
有咩所謂,我相信國安大把武器勁過呢支野
聽講只係得長棍同拳頭 .. 冇乜先進既武器 ..

專殺曱甴

曱甴逃跑三分鐘都可以令氣管收窄然後攞命

打曱甴絕對支持要買

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-6-7 10:02 AM 發表
公務員凍薪就係因為要買武器!

瑞士議員擬向政府提質詢 黃之鋒:瑞士不知道有此交易 醫生:屬高速武器3分鐘可奪命

https://hk.appledaily.com/resizer/zLulBfCnXRtfvdDBsHR_Q_FMvWw=/1024x576/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/CMFHG7SH ...
DLLM死L番連登,等睇曱甴被射

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2020-6-7 10:26 AM 發表

真係有黑警 . 真係有心殺既曱甴 . 就唔使立國安法啦 .

等於今日河童重可以 9 up . 即係今日香港重有言論自由啦 .
真心如果香港現行法例攪得掂就唔會有國安法

所以絕對支持

就係可致命才買嚟用,5係買嚟做咩?我本人真係小小驚都無,因為我不會犯法,所以就算警方買m60我都無感覺😅😅

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-6-7 10:02 AM 發表
醫生:屬高速武器3分鐘可奪命...
你買枝殺蟲水,噴完仲要等3分鐘畀佢周圍走,理想嗎?

買電槍都幾好........電到黑衣人震

引用:
公務員凍薪就係因為要買武器!

瑞士議員擬向政府提質詢 黃之鋒:瑞士不知道有此交易 醫生:屬高速武器3分鐘可奪命

https://hk.appledaily.com/resize ... appledaily/CMFHG7SH ...
你班冚家鏟唔出嚟攪事咪無人射鳩你囉 柒頭🤣🤣🤣

支持治亂世用重典

引用:
原帖由 wkkenneth 於 2020-6-7 10:03 AM 發表
應該買胡椒彈機關槍, 對D曱甴唔洗手軟
係抵屌啦。直接買AK掃啦 仲玩胡椒!?  係唔係傻嫁!?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]