• 瀏覽: 1,963
  • 回覆: 44
+2
美國黑人弗洛伊德遭白人警察壓頸殺死,繼續觸發全美各地示威。首都華盛頓上周六(6日)有大遊行,預計多達20萬人參加,抗議警...

全世界都睇唔過眼最無人權既國家原來係美國!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20200607/mobile/bkn-20200607070111973-0607_00972_001.html

200幻

人哋個啲就真係遊行了!

香港個啲打人放火嘅

件事點平息?川伯伯有無躡高枕頭諗過?咪成日淨係識諗點制裁中國?搞咩經濟打擊,我驚中國未挎,美國先瓜!!

很痛心, 究竟佢地受左幾耐幾不公既欺壓......

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2020-6-7 08:55 AM 發表
200幻
美國人口多,起碼2000幻。

正在遊行
Cnn lives

美國人手上有選票
點解仲要上街啊 ?

引用:
原帖由 六月飛釘 於 2020-6-7 09:05 AM 發表
人哋個啲就真係遊行了!

香港個啲打人放火嘅
美國人民正義推返美國政府暴政

香港暴徒邪惡推返良好政府

分別在此

尾角民煮黨一定搞大件事,順勢整死共禍黨傻侵。所以歐洲聲援尾角黑人的都是民煮黨的人,肋拜燈登基。

引用:
原帖由 剎華 於 2020-6-7 09:08 AM 發表
件事點平息?川伯伯有無躡高枕頭諗過?咪成日淨係識諗點制裁中國?搞咩經濟打擊,我驚中國未挎,美國先瓜!!
最強還是美國經濟失業作假數據!

大選過後,你班黑人就返歸食草啦。政棍任務完成了。

引用:
原帖由 wilsonabcd 於 2020-6-7 10:10 AM 發表

最強還是美國經濟失業作假數據!
最後還不是靠中國振興全球經濟........天將降大任於斯人,就必須受小小苦~~~~中國遲早成為全球救星!!

引用:
原帖由 六月飛釘 於 2020-6-7 09:05 AM 發表
人哋個啲就真係遊行了!

香港個啲打人放火嘅
無恥係曱甴專利
殺人放火, 打家劫舍, 走私犯毒係佢地擅長
作虛弄假, 雙重標準, 斷張取義係佢地做人準則
咁你就會明白佢地遊行目的

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]