• 瀏覽: 32,784
  • 回覆: 444
  • 追帖: 1
+68
引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2020-6-7 08:49 AM 發表
美國國務卿蓬佩奧發表聲明,指責中國利用黑人弗洛伊德死亡觸發的騷亂,為剝奪中國人民的基本權利辯護,形容中共的宣傳下流可笑,是欺詐行為。 蓬佩奧強調,兩國差異非常明顯,舉例說香港及北京天安門廣場的和平示威者,會被武裝人員攻擊,記者會被扣押。而在美國,當局歡迎和平示威,執法部門的害群之馬會被繩之於法,當局亦會打擊暴力及搶掠事件,行使憲法的權力,保障所有人的財產與自由,記者可以自由採訪。 在北京,外交部早 ...
你老味個蓬佩奧至叻雙重標準,正L樣食屎啦!

勝在講完自己唔笑!

臨近大選,又要卸責轉移國民視線,明嘅,
特朗普,加油!
中國需要你!

呢條肥豬個頭刻咗個奸字!仲有人信?
呢一隻肥豬就刻個柒字!堅柒唔係67

蓬佩奧果然仲係特務頭子,做下流可笑欺詐行為時,完全面不改容,毫無羞恥心

都唔知D條肥柒蟲屁奧up乜9,
柒頭即是柒頭,
柒普叫你去含L喇!

侵侵都係白人優先主義者

引用:
原帖由 直線國國王 於 2020-6-7 09:32 AM 發表

要知道美國獨立戰爭中的名句「人人生而平等」,那時候的背景指的「人人」可只是白種人,黑人只是奴隸罷了。
黑人要協助屠殺印第安人立過功才有交配權,就是獎個黑人女奴讓一班黑人奴隸一起玩.人人生而平等.

不肯做實事,只會姓賴,美國衰亡就靠佢地

佢好似誤會左乜野
中國係攞美國發生暴動
去表現美國馳名雙重標準有幾噁心人

BTW 新冠確診破200萬 應該係呢1-2日既事 真*群體免疫

引用:
原帖由 ntworks 於 2020-6-7 09:36 AM 發表

真係好欣賞特朗普執政。
以前美國唔會用潑婦罵街呢招,特朗普上台後,成個美國幕僚都可以放下身段罵街,同香港泛民睇齊。
三分鐘的 蘑菇 怨婦只能罵街🤔🤔

世界標準...明嘅

引用:
原帖由 B2C 於 2020-6-7 09:51 AM 發表
勝在講完自己唔笑!
作為一個演員 導演一日未嗌cut一日都唔會笑🤔🤔

呢個肥奧頭腦同釘書健冇乜分別,為咗錢主人叫佢點吠就點吠!

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2020-6-7 08:49 AM 發表
美國國務卿蓬佩奧發表聲明,指責中國利用黑人弗洛伊德死亡觸發的騷亂,為剝奪中國人民的基本權利辯護,形容中共的宣傳下流可笑,是欺詐行為。 蓬佩奧強調,兩國差異非常明顯,舉例說香港及北京天安門廣場的和平示威者,會被武裝人員攻擊,記者會被扣押。而在美國,當局歡迎和平示威,執法部門的害群之馬會被繩之於法,當局亦會打擊暴力及搶掠事件,行使憲法的權力,保障所有人的財產與自由,記者可以自由採訪。 在北京,外交部早 ...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]