• 瀏覽: 2,725
  • 回覆: 47
台灣高雄周六(6日)舉行罷免市長韓國瑜投票,是台灣史上首次有直轄市舉行市長罷免投票。票站於上午8時開門,警方動員萬人戒備

Korea fish 一人救全黨, 變全黨救一人, 再變全民罷一人

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200606/bkn-20200606080026545-0606_00822_001.html

74X
台灣人在井底中扯唔返上嚟㗎啦!
我睇youtube 台灣大選嘅時候
台灣人認人 唔認政綱,但睇到政綱是韓國瑜嘅時候就嚇咗一跳

係因為親中所以被罷?

咁樣台灣死得仲快,不如條路你地自己揀嘅,仆街唔好喊

不為台灣人福祉的人無資格當市長

引用:
原帖由 74x 於 2020-6-6 05:39 PM 發表
台灣高雄周六(6日)舉行罷免市長韓國瑜投票,是台灣史上首次有直轄市舉行市長罷免投票。票站於上午8時開門,警方動員萬人戒備

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200606/photo/bkn-20200606080026545-0606_00822_001_01b.jpg?20200606173316

Korea fish 一人救全黨, 變全黨救一人, 再變全 ...
韓國瑜由2年前英雄跌落地獄

高雄人又要捱窮了

台灣又話民主自由既~~一親中就被罷~~~黑成咁?一言堂?獨裁?

引用:
原帖由 剎華 於 2020-6-6 05:46 PM 發表
台灣又話民主自由既~~一親中就被罷~~~黑成咁?一言堂?獨裁?
依家咪民主囉
人人有票
絕對有權投反對罷免
民主就是少數服從多數

引用:
原帖由 香江大才子 於 2020-6-6 05:43 PM 發表
不為台灣人福祉的人無資格當市長
系囉,比番肥菊做啦滿意未

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]