• 瀏覽: 39,502
  • 回覆: 280
  • 追帖: 3
+9
德國佬擺明想親共產黨,啫係唔再需要美國保護,美軍都係時候撤出

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-6-6 03:35 PM 發表
美國政府高層6月5日指,總統特朗普(Donald Trump)下令在9月前從德國撤軍近9,500人,令外界憂慮美國參與捍衛歐洲的決心。路透社引述該名白宮高級

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200606/345825215856644096.jpeg/UmOmH0ikEhjHjcJEZD_dI5Rn-l2adD6opaFtYKWhbWA?v=w ...
這樣世界便和平了。

5屎眼又孤立自己.

尾國又來柒.

引用:
原帖由 ray99hk 於 2020-6-6 04:02 PM 發表

這樣世界便和平了。
俄羅斯向德國和歐洲地區賣緊天然氣賺錢,點會無端端去打德國呢!

附件

走喇曱甴.jpg(65.05 KB)

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-6-6 03:35 PM 發表
美國政府高層6月5日指,總統特朗普(Donald Trump)下令在9月前從德國撤軍近9,500人,令外界憂慮美國參與捍衛歐洲的決心。路透社引述該名白宮高級

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200606/345825215856644096.jpeg/UmOmH0ikEhjHjcJEZD_dI5Rn-l2adD6opaFtYKWhbWA?v=w ...
美國撤軍世界和平

等你美軍撤走好耐,好行夾唔送

普京係時候帶俄羅斯入歐,建立新貿易,對大家都好。。。。。。只係,俄佬唔識做生意,睇住盤數呢家嘢,除時去咗飲酒,所以中央要幫手。

下次駐軍唔知找乜嘢藉口

乜唔夠兵咩?要回國打黑人?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]