• 瀏覽: 39,508
  • 回覆: 280
  • 追帖: 3
+9
引用:
原帖由 jetgun 於 2020-6-6 04:57 PM 發表

見到你啲post真係好L好笑,你唔係以為你係美國人呀嘛?
唔係諗住美國會救你吖嘛?
一陣你又扮香港人,一陣又扮台灣人,一陣又以為自己係美國人,好似係你制裁緊德國咁,你醜唔醜㗎!
老美啲嘢關你7事咩?
喺美國,你啲地位低過黑人萬幾倍喇! ...
你錯L哂,美國人對狗地位一定高過黑人。

美國可能會將部署在德國的核彈, B61-12移裝在波蘭. 歐州戰雲密佈

而美國都宣布F22及F35開始退役, 賣晒呢兩隻失敗嘢俾日本同台灣, 當然想叫退役
由F/A 37 talon在2030前, 更換完成

所以, 世界要更小心美國

完來, 美國在起碼2014年前都已做了F/A 37talon這戰機出來

https://youtu.be/0G89SrQKnwY

引用:
原帖由 吳尊函 於 2020-6-8 08:23 AM 發表

你錯L哂,美國人對狗地位一定高過黑人。
咁要睇吓係乜狗喎,真嘅狗應該你啱!
人模狗樣嗰啲小黃狗同小綠狗應該就唔會嘞!

德國人話「求之不得, 不要回來」

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-6-6 04:53 PM 發表

聽吓黃世澤分析,信不信由你~

https://youtu.be/5VR0t2MepdI
On9言論...

引用:
原帖由 jetgun 於 2020-6-8 10:21 AM 發表

咁要睇吓係乜狗喎,真嘅狗應該你啱!
人模狗樣嗰啲小黃狗同小綠狗應該就唔會嘞!
點狗都唔夠你狗。😂😂😂

白宮高層:柒普下令近萬名美軍撤出德國!

可能帶齊武器回國對付示威者!

引用:
原帖由 吳尊函 於 2020-6-8 12:43 PM 發表

點狗都唔夠你狗。😂😂😂
你以為我係你同類?對唔住啊!唔係啊!我係個人嚟㗎!
其實狗都有三六九等㗎!你呢啲小黃狗走去嗅小綠狗嘅屁股,跟住又跟埋去美國搖頭擺尾。
不過可惜吖!你哋屬於人形狗,應該唔係好受歡迎。嗰邊啲真狗都應該都會歧視你哋,你諗吓,你哋嘅拍檔係曱甴,同一個層次,就算美國點樣鼓吹自由、平等,都應該無辦法立一條反歧視人形狗同曱甴嘅法例㗎嘛!所以真慘慘,我會同情你哋!

引用:
原帖由 jetgun 於 2020-6-8 04:54 PM 發表

你以為我係你同類?對唔住啊!唔係啊!我係個人嚟㗎!
其實狗都有三六九等㗎!你呢啲小黃狗走去嗅小綠狗嘅屁股,跟住又跟埋去美國搖頭擺尾。
不過可惜吖!你哋屬於人形狗,應該唔係好受歡迎。嗰邊啲真狗都應該都會歧視你哋,你諗吓,你哋嘅拍檔係曱甴,同一個層次,就算美國點樣鼓吹自由、平等,都應該無辦法立一條反歧視人形狗同曱甴嘅法例㗎嘛!所以真慘慘,我會同情你哋! ...
得啦得啦,知你係雜種狗西

都話你啲人形狗,唔明㗎喇,你個腦咁細,淨係識得去舔人哋屁股。
其實你有無搞清楚你老豆係邊個?可能唔係你出世紙寫嗰個,會唔會係街口士多門口隻大黃啊!唔係無理由生到你咁樣㗎!
吖!人形狗!你有無出世紙嘅呢?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]