• 瀏覽: 60,369
  • 回覆: 502
+47
引用:
原帖由 LEE1989 於 2020-6-6 04:26 PM 發表
網民係咪指「連登」?
見到成日用網民同市民呢啲term就火滾!而家我唔係網民?我唔係市民?

引用:
原帖由 LEE1989 於 2020-6-6 03:29 PM 發表
由多個學生組織發起的「重燃之路九龍大遊行」,原定於明日(7日)舉行,警方於周三(3日)就遊行發出反對通知書。警方今日(6

香港要靜一靜,停一停,諗一諗
學生組織

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200606/bkn-20200606134011868-0606_00822_001.html ...
曱甴垂死掙扎。

一定要用重刑

引用:
原帖由 LEE1989 於 2020-6-6 15:29 發表
由多個學生組織發起的「重燃之路九龍大遊行」,原定於明日(7日)舉行,警方於周三(3日)就遊行發出反對通知書。警方今日(6

學生組織

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200606/bkn-20200606134011868-0606_00822_001.html ...
建議全部即時就地正法,
男既先行宮刑後再殺
女既就先輪姦後再殺

引用:
原帖由 台灣小榴槤 於 2020-6-6 04:32 PM 發表
一定要用重刑
學美警

引用:
原帖由 LEE1989 於 2020-6-6 03:29 PM 發表

學生組織

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200606/bkn-20200606134011868-0606_00822_001.ht ...
不讚成遊行,但警暴禍害遠遠大邂黃絲

現在睇打曱甴,

強烈要求泛民立法會議員同四人幫狠下必死決心,令人生更精彩,召集埋你地家人全部一齊打頭陣上街衝擊,遊行全港一周沿途將有地舖毀滅,咁樣先有號召力,咪次次出嚟打完卡擺完街站叫我地捐完錢你地就番大本營數錢,剩番响度等拉,今次你地要帶頭衝到尾,毛契媽,腦癌莊,全部衝呀,你地拉晒,我地連登仔派代表取代你地立法會席位,你地一路好走

人仲未清楚班七頭泛民議員,叫佢哋評論美國嘅暴動,一隻二隻做晒縮頭烏龜,叫人沖自己鬆,淨係六四嗰晚李呃人黎智英兩條pk一陣間就閃咗人啦,仲信佢哋。

引用:
原帖由 nstungh 於 2020-6-6 03:31 PM 發表
一日唔查清楚,香港都不會安寧
D官黃到PK,查乜九都無用,曱甴唔岩聽就唔信。

引用:
原帖由 LEE1989 於 2020-6-6 04:26 PM 發表
網民係咪指「連登」?
連登嗰邊都有人呻話負責吹雞嗰啲唔係笠水就係身在外國,得返啲戇鳩仔送頭!

學牲有書唔讀搞港毒,垃圾

上星期港島區
都估到今個星期搞九龍區
下個星期應該輪到新界區了

聽日全民上街打曱甴

曱甴成日話共產黨好恐怖,好野蠻,而家中央要來香港成立國安機構,你話曱甴驚唔驚呢?
曱甴自食其果有好多方面,自己嚇自己係其中之一。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]