• 瀏覽: 4,754
  • 回覆: 65
+4
引用:
原帖由 雨中花花榴槤 於 2020-6-6 07:22 PM 發表

犯暴西奴害怕國安法,是無可置疑的事實啊!
咁等同認中國人崇美?

引用:
原帖由 廚房性感的手機 於 2020-6-6 07:22 PM 發表

武漢肺炎冇死到人?
美肺有二百萬人染疫,有大量西人死亡。

引用:
原帖由 廚房性感的手機 於 2020-6-6 07:24 PM 發表

咁等同認中國人崇美?
香港有二百萬+1犯暴西奴呀嘛

引用:
原帖由 benadsl 於 2020-6-6 11:26 AM 發表

中國外交部傳來人事調動。從事外交工作20多年的耿爽,並作為外交部第30任發言人,在今天(5日)正式卸任發言人一職。

耿爽今日主持了任內的最後一場例行記者會後,正式卸任發言人職務。耿爽自2016年9月26日亮相以來,共主持了近400場記者會,留下不少的外交「金句」,包括「生氣傷身體,不利於健康,經常生氣,最終會害了自己」、「人群的眼睛是雪亮的」,「我們沒有你想像的那麼陰暗」等,給廣大民眾留下 ...
金句:「耿爽不爽了」

引用:
原帖由 雨中花花榴槤 於 2020-6-6 07:26 PM 發表

香港有二百萬+1犯暴西奴呀嘛
中國有幾億,香港立有得比?

咁啦,如果中國公佈的死亡數字是真的,我全家不得善終。如果中國公佈的數字是假的,你全家不得善終,如何?

咁袁先生始終都有專業資格,唔通你都有?

引用:
原帖由 廚房性感的手機 於 2020-6-6 07:48 PM 發表

中國有幾億,香港立有得比?
犯暴聲稱有二百幻+1西奴呀!唔係我講㗎!勁到呢...

引用:
原帖由 廚房性感的手機 於 2020-6-6 07:51 PM 發表
咁啦,如果中國公佈的死亡數字是真的,我全家不得善終。如果中國公佈的數字是假的,你全家不得善終,如何?
你全家嘅將來已握在犯暴手裏。

引用:
原帖由 雨中花花榴槤 於 2020-6-6 09:34 PM 發表

你全家嘅將來已握在犯暴手裏。
乜原來你對中國官方公佈的數字冇信心?連贏梗的都唔敢賭?

引用:
原帖由 雨中花花榴槤 於 2020-6-6 09:25 PM 發表

犯暴聲稱有二百幻+1西奴呀!唔係我講㗎!勁到呢...
可憐,連數字比較都唔識。你究竟有冇受過教育?

引用:
原帖由 廚房性感的手機 於 2020-6-6 09:36 PM 發表

乜原來你對中國官方公佈的數字冇信心?連贏梗的都唔敢賭?
我當然信老美二百萬染疫大軍, 信犯暴有二百幻+1西奴啦。