• 瀏覽: 16,749
  • 回覆: 374
+5
引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-6-6 11:48 AM 發表

共產黨就係漢奸、賣國賊, 一直污衊中國嘅其實係中華人民共和國人!
戇鳩!

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-6-6 08:32 PM 發表
請你尊重討論區
請你尊重你自己係一個中國人

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-6-11 09:06 PM 發表

下? 你唔知中華人民共和國人 呢個稱呼臭曬架?
吓!乜你唔撚知「香港曱甴 時代垃圾」呢個朶喺全世界已經臭哂喇?曱甴廢青去到台灣強姦非禮已經喺全世界臭名遠播啦!

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-6-11 09:06 PM 發表

係啊, 睇D更低嘅共9 吖嘛!
你都算有自知之明,知道自己係隻9

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-6-6 12:06 AM 發表
【明報文章】不知什麼時候開始,香港官員感染了中共官員的習性,當被指摘做錯事情,便馬上和外國比較,試圖以「外國也有犯錯」來合理化自己的行為。
                                                                                                                                  ...
因為香港的暴動係美國佬搞出來。所以我哋幸災樂禍睇住美國佬疫情加暴動遍地開花,美麗的風景線州州上演。美國黑人,繼續努力💪

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-6-6 11:48 AM 發表

共產黨就係漢奸、賣國賊, 一直污衊中國嘅其實係中華人民共和國人!
你沒睇到美國就來行共產主義

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-6-6 11:50 AM 發表
唔止選票, 佢地仲有槍來保障佢地上街嘅權利!

冇槍又冇冇選票嘅話, 根本冇資格響美國人面前話自己係人!
你都唔係人

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-6-6 08:32 PM 發表
請你尊重討論區
你吾尊重人仲想人尊重你?

引用:
原帖由 smart889 於 2020-6-11 08:29 PM 發表
曾志豪唔聲援美國的示威人士,已經清楚顯示他是美國的走狗
冇錯

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-6-11 09:01 PM 發表

地球係有好多美帝走狗架!
因爲比共9 高尚得多吖嘛!
你係美狗,吾去美國留係中國托,快啲返主人都

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-6-11 09:02 PM 發表

乜你唔知 中華人民共和國人 已經成爲過街老鼠, 到處受歧視,毆打架?
你來試吓

引用:

下? 你唔知中華人民共和國人 呢個稱呼臭曬架?
美國佬就來臭曬,制裁國際法庭法官仲話法制國家,仲惡過專政政府

引用:

係啊, 睇D更低嘅共9 吖嘛!
果然一只美狗,侵侵啱啱痾咗屎,快啲去食了,食飽啲,下次幾時食吾知

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-6-11 09:13 PM 發表

希望閣下尊重常識!
對美狗使撚尊重

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-6-11 09:18 PM 發表

係架, 我仲好憎垃圾喇,空氣污染咁喇!
又冇叫你去中國,返美國疫區等死

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]