• 瀏覽: 16,800
  • 回覆: 374
+5
引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-6-13 08:49 PM 發表

我選擇做留港救港啵
憑你?你好自大呀!

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-6-14 04:55 PM 發表
乜你唔知所有暴力都係港共政權搞出來架?
哦,優秀嘅細佬

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-6-6 11:50 AM 發表
唔止選票, 佢地仲有槍來保障佢地上街嘅權利!

冇槍又冇冇選票嘅話, 根本冇資格響美國人面前話自己係人!
生命權利都冇 何來自由?

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-6-13 01:04 PM 發表

請你唔好用中華人民共和國人呢三個字來侮辱我地香港人!
咁你剪鳩咗你張香港身分證先啦!大大隻字寫住中華人民共和國㗎儍撚

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-6-13 01:09 PM 發表

係咩!
點解你地中華人民共和國人 去到邊都話比人歧視嘅?
我地香港人冇咁講架!
香港就係有你哋呢班死撚樣曱甴,所以咪被人歧視囉!🤬

引用:
原帖由 facrl 於 2020-6-16 10:04 PM 發表

咁你剪鳩咗你張香港身分證先啦!大大隻字寫住中華人民共和國㗎儍撚
身份證只係寫左邊個侵略緊香港。
過去百幾年都係咁

引用:
原帖由 facrl 於 2020-6-16 10:10 PM 發表

香港就係有你哋呢班死撚樣曱甴,所以咪被人歧視囉!🤬
你講真架?
係人都知被歧視嘅係中華人民共和國人喎!

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-6-16 10:15 PM 發表

過去百幾年都係咁
咁你咁撚唔認同自己係中華人民共和國嘅人民做乜唔剪爛兼掉埋張中華人民共和國香港特別行政區身分證呀!

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-6-16 10:16 PM 發表

你講真架?
係人都知被歧視嘅係中華人民共和國人喎!
你白痴㗎?竟然唔知道全世界人都笑緊香港曱甴破壞自己城市?

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-6-16 10:15 PM 發表

過去百幾年都係咁
身份證無寫英國及日本,我睇唔到邊度寫咗邊度侵略過香港喎!

引用:
原帖由 facrl 於 2020-6-16 10:22 PM 發表

咁你咁撚唔認同自己係中華人民共和國嘅人民做乜唔剪爛兼掉埋張中華人民共和國香港特別行政區身分證呀!
有賊人闖入屋係應該要趕走個賊, 唔係剪證件!

引用:
原帖由 facrl 於 2020-6-16 10:27 PM 發表

身份證無寫英國及日本,我睇唔到邊度寫咗邊度侵略過香港喎!
哦!

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-6-16 10:29 PM 發表

有賊人闖入屋係應該要趕走個賊, 唔係剪證件!
你講緊香港曱甴 時代垃圾入咗屋呀?

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-6-16 10:29 PM 發表

哦!
你宜家先明呀?

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-6-6 12:06 AM 發表
【明報文章】不知什麼時候開始,香港官員感染了中共官員的習性,當被指摘做錯事情,便馬上和外國比較,試圖以「外國也有犯錯」來合理化自己的行為。
                                                                                                                                  ...
《假如中美開戰😱,最危險的3個地區是🤫?》【粵語分享繁體字幕】 #中美爭霸 #開戰 #危險 #地區
https://youtu.be/kjrn8wou3d4

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]