• 瀏覽: 43,211
  • 回覆: 359
+9
引用:
原帖由 chichunlo 於 2020-6-5 05:20 PM 發表
特朗普今次一定輸選舉、拜登講到明一定唔會放過佢拉9硬、特朗普呢家唯有狗急跳牆、但係佢班所謂智囊都係推佢去死、一係特朗普就玩大去、係選舉前將所有州份獨立、同民主黨一齊攬炒!!! ...
好想見識美式攬炒係點🤭

呢啲咪民主囉,你係民,佢係主,仲唔謝主隆恩

引用:
原帖由 songsong17 於 2020-6-5 05:30 PM 發表

拜登, 或民主黨其實係好弱, 好被動...
民主黨弱、真係唔好玩喇...

反映左點解今日銀行股升到飛起

嘩銀行都制裁究竟邊個白癡講㗎!俾其他國家睇到會唔會眼都凸呢?

引用:
原帖由 西九真空的甩毛 於 2020-6-5 05:40 PM 發表
反映左點解今日銀行股升到飛起
又係喎,哈哈哈

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-6-5 17:03 發表
曱甴睇清楚咩先叫霸權 + 獨裁
曱甴已經冇腦分析
美狗比屎佢地
都會話香

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-6-5 17:05 發表
想起都好笑。香港人叫美國制裁香港。但好多又走唔到。兩間銀行被制。中資佢又唔敢用。咁佢地可選擇咁系好小?
曱甴話都冇錢
有冇銀行冇分別

即管放馬過來🙋‍♂️🙋‍♂️

滙豐渣打連同中國各銀行,足以建立新嘅全球銀行系統。

引用:
原帖由 pandan07 於 2020-6-5 04:59 PM 發表
港區國安法加劇中美角力。美國國會參議員謀推號稱「史無前例」制裁,制裁「協助損害香港自治」銀行。滙豐(00005)及渣打(02888)兩家英資銀行近日表態,支持北京制定港區國安法,維護香港社會穩定下,滙

制裁銀行?咁叫唔叫做白色恐佈?

新聞來源連結:
https://inews.hket.com/article/2662528?r=cpstni ...
二千多萬人拿失業津貼,美國肺炎已死十一萬人...
重玩制裁,首先係在美國殘破狀態下再插三刀..
美國窮人更慘,暴力示威將一發不可收拾...

中國唔會制裁美國,反而可出口更多觀星筆,雨傘,頭盔等去美國..

美國低下層好有用...

想起都笑了,香港人叫美國制裁香港,兩間是銀行制裁,為了國家安全,支持國安法,

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-6-5 05:04 PM 發表
美國佬的霸道,真係無人能及,看你以後做生意仲敢不敢同美國扯上任何關係
完全係. 呢兩年, 美國比全世界睇到, 只要佢唔LIKE, 可以用任何手法對付其他國家的公司. 所以其他國家的公司以後只會對同美國做生意更加有戒心!

言論自由喎。😂

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]