• 瀏覽: 43,248
  • 回覆: 359
+9
言論自由去那了?美國表演緊活生生政治打壓和美國不同意見者

引用:
原帖由 pandan07 於 2020-6-5 04:59 PM 發表
港區國安法加劇中美角力。美國國會參議員謀推號稱「史無前例」制裁,制裁「協助損害香港自治」銀行。滙豐(00005)及渣打(02888)兩家英資銀行近日表態,支持北京制定港區國安法,維護香港社會穩定下,滙

制裁銀行?咁叫唔叫做白色恐佈?

新聞來源連結:
https://inews.hket.com/article/2662528?r=cpstni ...
搞得黎Trump已下台

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-6-5 05:04 PM 發表
幾時制裁埋支持立國安法嘅香港人
制裁我啦,我用中銀,冇美國資產(除咗美元),又唔去美國

引用:
原帖由 numan123 於 2020-6-5 05:12 PM 發表
好呀,睇吓Boris Johnson點反應先😄
匯豐舊年宣布全球雞幾萬員工.......應該英國佔多 (脫歐)
條主席係英國鬼聽英國講先唔派息+雞人 jar

特朗普今次一定輸選舉、拜登講到明一定唔會放過佢拉9硬、特朗普呢家唯有狗急跳牆、但係佢班所謂智囊都係推佢去死、一係特朗普就玩大去、係選舉前將所有州份獨立、同民主黨一齊攬炒!!!

銀行早早計左得罪邊邊會傷d啦...

有隻黃狗話匯豐唔做警員按揭!真係驚匯豐生意都冇得做,哈哈!

老美野蠻加霸道看在眼裡真肉酸

引用:
原帖由 阿乜水 於 2020-6-5 05:15 PM 發表
上帝要他滅亡, 必先使他瘋狂.

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-6-5 05:04 PM 發表
幾時制裁埋支持立國安法嘅香港人
好L驚

引用:
原帖由 chichunlo 於 2020-6-5 05:20 PM 發表
特朗普今次一定輸選舉、拜登講到明一定唔會放過佢拉9硬、特朗普呢家唯有狗急跳牆、但係佢班所謂智囊都係推佢去死、一係特朗普就玩大去、係選舉前將所有州份獨立、同民主黨一齊攬炒!!! ...
拜登, 或民主黨其實係好弱, 好被動...

引用:
原帖由 人之初大大 於 2020-6-5 05:16 PM 發表

搞得黎Trump已下台

Donald Trump 是 Adolf Hitler 再世

5屎眼行為舉止都透露出想統治世界的尾巴.

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-6-5 05:04 PM 發表
美國佬的霸道,真係無人能及,看你以後做生意仲敢不敢同美國扯上任何關係
講到獨裁及霸權,老美認咗第二,冇人敢認第一!

引用:
原帖由 pandan07 於 2020-6-5 04:59 PM 發表
港區國安法加劇中美角力。美國國會參議員謀推號稱「史無前例」制裁,制裁「協助損害香港自治」銀行。滙豐(00005)及渣打(02888)兩家英資銀行近日表態,支持北京制定港區國安法,維護香港社會穩定下,滙

制裁銀行?咁叫唔叫做白色恐佈?

新聞來源連結:
https://inews.hket.com/article/2662528?r=cpstni ...
美國 : 白色恐佈+政治迫害+秋後算帳+海盜強搶+全球掠奪+趕盡殺絕+金融殺戮....

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]