• 瀏覽: 8,229
  • 回覆: 78
引用:
原帖由 SkyBlue2046 於 2020-6-5 10:58 AM 發表

自抬身價係黃絲曱甴通病之一!
最唔明係成班蠢人信個傻既,信晒個明燈,個明燈又真係當自己係堅個下先正

引用:
原帖由 閘總智囊 於 2020-6-5 11:57 AM 發表

咪係囉,個pool咁大,玩多1兩年應該無問題
咪好似講大陸支暴咁, 講到大陸都成為了世界第二大經濟了...

唔似d反中白痴, 只識FF...

...

引用:
原帖由 閘總智囊 於 2020-6-5 12:52 PM 發表

咪係囉,當年條仆街689首先提出支爆論,又話咩外國勢力干預香講事務,仲話會拿出證據來. Up to now,證據呢?所以話呢,信689呢啲仆街真係岸9
(中央講左啦, d反中白痴扮睇唔到者..屌...

咪好似講大陸支暴咁, 講到大陸都成為了世界第二大經濟了...

唔似d反中白痴, 只識FF...

班曱甴幫到金管局手喎,曱甴接左d無限印美元公仔紙

曱甴加油!

依家美國咁迫法,係美國上市D中資會走哂過黎香港上市

必有內情!

引用:
原帖由 黃長興 於 2020-6-5 10:13 AM 發表
笑死,黃絲換美金攬炒行動,想推冧港元,又放晒假消息、造謠、文宣都無用,結果反而相反,自國安法通過後,反而有資金湧入香港,令港元過於強勢,搞到金管局要幫黃絲手,齊齊沽出港元換美金,呢個結果真係又諷刺又好笑,黃絲有幾多錢可以影響到港元匯價呀?不自量力

港匯觸強方兌換保證 金管局沽近10億港元
港元觸發7.75兌1美元強方兌換保證,金管局買入美元,向市場沽出9.77億港元,令 ...
香港人當然唔夠力量, 要國際資本先至得!

引用:
原帖由 songsong17 於 2020-6-5 10:18 AM 發表
你敢放香港資產, 呀爺就同你掃晒佢...
無錯 , 香港黃絲放盤 , 阿爺出手入貨 ,
黃絲將物業平賣 , 益晒國內投資者

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]