• 瀏覽: 1,915
  • 回覆: 33
國防部長不鳥特朗普
特朗普縮口
係唔會分裂內戰

粉紅也硬說平反了六四

FALL OF THE AMERICAN EMPIRE

美國超強;軍亊遍布全球,愛打誰就打誰、媒體承載美國文化,愛殖那裏就殖那裏、金融劫掠,在國際上予取予攜、美元霸權,成為世界金主。在國際上做盡明欺暗損的美國,既強且富。從無一個國家敢捋其虎鬚。

然而,堅不可摧的堡壘,可以從內部分化,所謂不攻自破。革命未見顏色,卻是各適其色。

成也民主自由,敗也民主自由,她的各說各話,侃侃而談。順境時意氣風發,不可一世。誰知敗絮其中的種族矛盾乘機發難,壓抑長久的怒火已經不可理喻。美帝國開始步向衰亡。

先作分南北
繼而獨各州
瓜開分你我
亊出究因由
侃侃花時日
誇誇表訴求
一言掀不合
內戰待重頭

引用:
原帖由 nigel212 於 2020-6-5 11:22 AM 發表

咪傻喇!
特朗普講完會吾認數,真係要出兵,最少要劃隻龜,俾你做國防部長,有冇咁笨呀?
唔使Overguess任何程序
人地反面反到出口

引用:
原帖由 神經箭 於 2020-6-5 11:25 AM 發表
FALL OF THE AMERICAN EMPIRE

美國超強;軍亊遍布全球,愛打誰就打誰、媒體承載美國文化,愛殖那裏就殖那裏、金融劫掠,在國際上予取予攜、美元霸權,成為世界金主。在國際上做盡明欺暗損的美國,既強且富。從無一個國家敢捋其虎鬚。

然而,堅不可摧的堡壘,可以從內部分化,所謂不攻自破。革命未見顏色,卻是各適其色。

成也民主自由,敗也民主自由,她的各說各話,侃侃而談。順 ...
人地民主選舉自由媒體普世人權獨立司法
軍隊不屬黨,你發吓夢就得
黑人平權運動由奴隸冇投票權巴士分開坐到選到總總
示威騷亂可以話係民主社會解決問題前進嘅方法
只有獨裁L先視為生死鬥爭變天大事
軍隊又自覺服務政權濫殺
鼠目寸光就係咁

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-6-5 11:43 發表

軍隊又自覺服務政權濫殺
鼠目寸光就係咁 ...
你對自己剖析得好清楚。唔信就睇多次。

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-6-5 11:43 AM 發表

軍隊又自覺服務政權濫殺
鼠目寸光就係咁 ...
黑人只是由冇投票權的奴隸
進化成有"投票權"的奴隸

引用:
原帖由 nigel212 於 2020-6-5 11:49 AM 發表

如果總統簽字,佢無得吾做。
否則就係違抗軍紀。

總統先係最高統帥。
而家唔係開戰
總之佢講完俾人屌返轉頭
仲唔係第1次

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-6-5 08:46 AM 發表
國防部長不鳥特朗普
特朗普縮口
係唔會分裂內戰
傻侵日日都話要制裁中國,取消香港國開優惠。
依家呢?
香港優惠關稅又無取消,依家連提都唔敢提。
難得你重相佢,
真係痴痴呆呆
坐埋一枱。
但你坐門口都未夠班呢

引用:
原帖由 nigel212 於 2020-6-5 12:00 PM 發表

你點漂白都無用,而家美國人就係吾滿意,歧視問題由美國立國二百幾年仍然存在。有個黑人做總統,吾代表解決問題。
你用1989年嘅大陸比較2020年嘅美國,你會吾會覺得好荒謬? ...
我冇漂白任何嘢
人永遠都會冇不滿
歧視亦可能永遠存在
你估大6冇?
做總統你估易?
我都冇講職場企業成功黑人
你唔俾人講89年
咁又成日話人幫你平反六四?
你地又講人7幾年槍擊?
又講南京屠殺8國聯軍?
Why???

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2020-6-5 12:16 PM 發表

黑人只是由冇投票權的奴隸
進化成有"投票權"的奴隸
你叫大6少數族裔做主席俾我睇吓
不贅

引用:
原帖由 甴曱死到絕 於 2020-6-5 12:48 PM 發表

傻侵日日都話要制裁中國,取消香港國開優惠。
依家呢?
香港優惠關稅又無取消,依家連提都唔敢提。
難得你重相佢,
真係痴痴呆呆
坐埋一枱。
但你坐門口都未夠班呢 ...
你好心急咩?
人地更大都係咁玩

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]