• 瀏覽: 59,656
  • 回覆: 649
  • 追帖: 2
+28
正值六四31周年紀念日,流亡美國的中國富豪郭文貴主導的「新中國聯邦」今日在網絡直播中宣布成立。中國前足球名將郝海東宣讀長達20多分鐘的中文宣...

新革命來了,中共末日近了,習近平必定會下台

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/chi/1788487/即時-中國-前國足名將郝海東宣布-新中國聯邦-成立

建國後將立法追咎香討的愛國五毛,全部都要判坐十年以上

問過馬鞍山國同鴨脷州村長未???私了你

仲漏咗化濃功同陳雲那個唔知咩鬼國添

你踢波就去球場啦!!!!!!

佢地同老美學到嘢,守護國家最仲要嗰位當然係 搬龍門啦!

美國滅亡,群雄爭霸,先插一旗,之後平定美洲統一西方,再反攻大陸。

「新中國聯邦」是一支新成立的業餘足球隊!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-6-5 12:08 AM 發表
你踢波就去球場啦!!!!!!
無錯,揸波就去雞竇!

馬鞍山國 中大國d friend

新中國聯邦 ,咪又係「有中國特色社會主義」,

李克強早前公開向習總叫陣,話中國六億人月入得一千銀,習總明明話今年進入小康,如果得一千蚊一個月,唔係小康,唔係貧窮,是赤貧!一日得三四十蚊,唔好話住,食都食唔飽。我唔知李克強條數點黎,但國家總理在中外記者面前冇理由鳩up下話?分明是同習總開拖。早兩個月大堆中共元老要求召開政治局擴大會議,討論習狗去留問題,習狗居然軟禁左一堆退休領導,中共已去到內鬥不息的地步,下一步一定是習狗被暗殺、被政變而下台,到時覺今是而作非,香討五毛唔好跟車太貼

咁都得,咁我可唔可以自拍片放youtuber話解放美國聯邦,成立新美國聯邦!
真係食美國人屎食到腦都黃。

引用:
原帖由 桃花賭主 於 2020-6-5 12:04 AM 發表
正值六四31周年紀念日,流亡美國的中國富豪郭文貴主導的「新中國聯邦」今日在網絡直播中宣布成立。中國前足球名將郝海東宣讀長達20多分鐘的中文宣...

新革命來了,中共末日近了,習近平必定會下台

新聞來源連結:
https:/ ...
幾丁友出黎講下,讀下宣言,就可以成立國家?😂不如再組成新聯盟,用口交黎打敗中共啦。

引用:
原帖由 徐庶 於 2020-6-5 12:16 AM 發表

幾丁友出黎講下,讀下宣言,就可以成立國家?😂不如再組成新聯盟,用口交黎打敗中共啦。
當年孫中山都是差唔多,幾丁友開波先,然後越做越大

鍵盤翻頁
左右