• 瀏覽: 36,174
  • 回覆: 292
+12
引用:
原帖由 徐庶 於 2020-6-4 09:53 PM 發表
香港都有勇武代表勇武派向警方跪下啦
班甲由係外國走狗,同美國黑人事件唔同性質。

光復美國時代革命五大訴求缺一不可

美國手足反抗、報仇

引用:
原帖由 pandan07 於 2020-6-4 09:49 PM 發表
am730香港公信力第一的免費報紙  新聞 【美國示威】被誤以為攜槍  三藩市青年舉手跪下仍遭警員擊斃

美麗風景線其中一景,已有警察被神秘槍擊,如有懷疑,所有警察都會毫不猶豫開槍。

新聞來源連結:
https://www.am730.com.hk/news/share/221633 ...
怕示威會停,所以又殺多個人?

引用:
原帖由 pandan07 於 2020-6-4 09:49 PM 發表
am730香港公信力第一的免費報紙  新聞 【美國示威】被誤以為攜槍  三藩市青年舉手跪下仍遭警員擊斃

美麗風景線其中一景,已有警察被神秘槍擊,如有懷疑,所有警察都會毫不猶豫開槍。

新聞來源連結:
https://www.am730.com.hk/news/share/221633 ...

Be apart of the movement. Do not be silent. Fight racism. Black lives matter.

引用:
原帖由 BAN你媽媽 於 2020-6-4 09:52 PM 發表
只要搵幾個美警跪下就無事架啦,可以繼續打繼續殺
人哋練習膝跪殺人法去殺更多人咋

叫你舉手咪郁,你走去跪低,跟住梗係中槍啦

國際標準姐,香港嚴重落後

美國開始屠城,香港黃絲不去美國領事管平反64美國屠城🤣🤣🤣

香港警察太好人啦

美國黑警名言:「萬物皆有死亡,只要活著,我喜歡就可殺!」

好多好多人依然都係死都扮睇唔到,美警真係比港警易做100倍,港警出個胡椒都要比國際譴責

引用:
原帖由 BAN你媽媽 於 2020-6-4 09:52 PM 發表
只要搵幾個美警跪下就無事架啦,可以繼續打繼續殺
啲美國佬咁撚寸!果d係撚跪低咩!係單腳跪低咋!外國人意思係武士式跪低咋!

引用:
原帖由 徐庶 於 2020-6-4 09:53 PM 發表
香港都有勇武代表勇武派向警方跪下啦
美國白警下跪係For被殺黑人only.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]