• 瀏覽: 14,020
  • 回覆: 196
+4
美國非裔男子弗洛伊德(George Floyd)遭警用膝壓頸後死亡。亨內平縣法醫辦公室6月3日公開完整的驗屍報告,指弗洛伊德死於心臟驟停,生前對新型冠

今次大檸樂。不知道生前傳染了多少人。可能再因為暴動擴散開去。

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/即時國際/481647/弗洛伊德完整驗屍報告出爐-死於心臟驟停-生前感染新冠肺炎

同家屬請嘅醫生調查結果不同

就算心臟驟停都係黑警暴力拘捕壓頸引至

我都估到佢會比人屈有美國肺炎,不意外

殺死弗洛伊德的警察,與死者有非常緊密接觸(打鬥),該名警察或已感染新冠肺炎。

引用:
原帖由 前來野性的主角 於 2020-6-4 09:35 PM 發表
美國非裔男子弗洛伊德(George Floyd)遭警用膝壓頸後死亡。亨內平縣法醫辦公室6月3日公開完整的驗屍報告,指弗洛伊德死於心臟驟停,生前對新型冠

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200604/345187395353841664.jpeg/OpI9D2ctKdA9xBUD_11xdT9GBGniF4vi5kiXI-ZIlyM

今次 ...
有晒指引,有狗法官識得點判

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-6-5 07:39 AM 發表

好多武肺死者都係心臟驟停
無端端仆街死
疑點利益歸於被告
呢個唔係疑點, 無得利益歸被告, 你好地地唔攪我, 我坐響街因為新冠肺炎而心臟驟停就唔關你事, 但你係用腳壓頸5分鐘我講左I can't breathe, 你既暴力引至心臟提早驟停都係謀殺

引用:
原帖由 睇天做人 於 2020-6-5 05:22 AM 發表
因為美國黑警查的,當然同私人揾醫生查,結果有好大出入啦。。。。。😷😷

官方驗屍官與柒撚普統一口徑,去抹黑有色人種,看看今天新聞,美司法部所講跟柒撚普一樣。跟香港黑醫護包庇被暴徒射盲一眼一樣

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-6-5 07:39 AM 發表

好多武肺死者都係心臟驟停
無端端仆街死
疑點利益歸於被告
閣下真係好黑心、好X街,
無論你咩信仰,
死後都有報應、審判的

引用:
原帖由 睇天做人 於 2020-6-5 05:22 AM 發表
呢啲咪就係自由,一百個醫生有一百個結論

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-6-5 07:38 AM 發表

原來係死於武肺~
係,死於“武力壓肺”

大佬呀, 美國政府好似周星馳d戲咁,叫人點信呀

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]