• 瀏覽: 14,026
  • 回覆: 196
+4
引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-6-5 07:39 AM 發表

好多武肺死者都係心臟驟停
無端端仆街死
疑點利益歸於被告
花柳就歸你老母
冚家剷

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-6-5 07:39 AM 發表

無端端仆街死
疑點利益歸於被告
你去美國當衆咁講啦,俾人打L死你有之。

引用:

無端端仆街死
疑點利益歸於被告
如果真係咁而告果幾個警察唔入,美國內戰都似,你想倒你主人米呀,小心冇狗餅呀

弗洛伊德完整驗屍報告出爐死於心臟驟停

有邊個人死個心臟會唔停????
不如話生前冇割包皮la

引用:

無端端仆街死
疑點利益歸於被告
繼續j啦,成地米青

無論人哋本身有咩病,都係因呢個暴警嘅暴力對待而引發

原來美國政府殺左好多人 然後公佈死於新冠肺炎

引用:
原帖由 前來野性的主角 於 2020-6-4 09:35 PM 發表
美國非裔男子弗洛伊德(George Floyd)遭警用膝壓頸後死亡。亨內平縣法醫辦公室6月3日公開完整的驗屍報告,指弗洛伊德死於心臟驟停,生前對新型冠

https://cdn.hk01.com/di/media/im ... BGniF4vi5kiXI-ZIlyM

今次 ...
明白,所有死於警察手上嘅人都係死於肺炎。

引用:
原帖由 chaolininin 於 2020-6-5 08:19 AM 發表
官方驗屍官與柒撚普統一口徑,去抹黑有色人種,看看今天新聞,美司法部所講跟柒撚普一樣。跟香港黑醫護包庇被暴徒射盲一眼一樣。
仲有個陳毒瘡生癌報告都一樣

因為個心自己停左,個報告好磚業

証實係死於新冠肺炎, 
CASE CLOSED! 

引用:
原帖由 前來野性的主角 於 2020-6-4 09:35 PM 發表
美國非裔男子弗洛伊德(George Floyd)遭警用膝壓頸後死亡。亨內平縣法醫辦公室6月3日公開完整的驗屍報告,指弗洛伊德死於心臟驟停,生前對新型冠

https://cdn.hk01.com/di/media/im ... BGniF4vi5kiXI-ZIlyM

今次 ...
人死,兩種死亡原因:心臟停頓及腦死亡。
呢個報告冇解釋乜哋導致佢心臟停頓,所以只係講廢話。感染新冠肺炎並不能引起佢41秒內心臟驟停,所以分明係想轉移視線。

個心唔停就唔使死啦,語言偽術

既然官方的驗屍報告是這樣寫, 點解仍把那個白人警察由三級謀殺改控二級謀殺 ? 兩者相差15年刑期, 政府不是自打嘴巴嗎?
樓主不如親身試下畀人這樣跪頸8分幾鐘, 如冇事的話, 可以作為強而有力的證明黑人的死跟跪頸這動作無關

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]