• 瀏覽: 887
  • 回覆: 7
+2

美國啲死差佬,平時欺壓群眾,搞出個大頭佛,居然唔夠打,跪低,求寬恕!!

搞到特朗普隻癲狗,要走落地底窿,出軍隊鎮壓!!

相反,香港警察為了香港市民的生活安定,英勇奮戰,唔需要解放軍支援,守住一國兩制,贏得香港人支持!

識時務者為俊傑,“當事實改變之後,我的想法隨之改變,您呢?”
引用:
原帖由 狂人甲 於 2020-6-4 02:20 PM 發表

美國啲死差佬,平時欺壓群眾,搞出個大頭佛,居然唔夠打,跪低,求寬恕!!

搞到特朗普隻癲狗,要走落地底窿,出軍隊鎮壓!!

相反,香港警察為了香港市民的生活安定,英勇奮戰,唔需要解放軍支援,守住一國兩制,贏得香港人支持! ...
蒙晒面
無出示委任證
係咪大陸公安扮架 ?

香港黑警扮示威者掟汽油彈,美國比唔上。

引用:
原帖由 a94922905 於 2020-6-23 02:39 AM 發表
香港黑警扮示威者掟汽油彈,美國比唔上。
美國向警察、警車掟汽油彈要控告謀殺,在香港係優秀的示威者,香港比唔上美國因為有狗官!

引用:
原帖由 strawberry_c 於 2020-6-23 01:37 PM 發表

美國向警察、警車掟汽油彈要控告謀殺,在香港係優秀的示威者,香港比唔上美國因為有狗官!
香港警謊有老強、有雞姦、有販毒,美國差佬比唔上。🥺

美國警察梗系犀利啦!市民報案話有人搶嘢,襲擊途人。警察叫佢返屋企咪出街就安全。

咁高智慧點解港警惗唔到呢?

引用:
原帖由 a94922905 於 2020-6-23 13:42 發表

你咁講,有真喎!
喺美國,坐係Starbucks等人差佬都會拉,
係學校宿舍嘅common room瞌著都要俾警察拘留!
住喺自己屋企都會俾差婆射殺!

香港嘅黑警就真係冇得揮!

引用:
原帖由 a94922905 於 2020-6-23 01:42 PM 發表

香港有大話精死曱甴,日日作文的毒媒;而美國就有如此優秀警察,香港警察真係比唔上!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]