• 瀏覽: 36,565
  • 回覆: 257
  • 追帖: 3
+28
香港仆銜記協仲唔出嚟譴責美國新聞無自由

引用:
原帖由 豆芽生 於 2020-6-4 01:16 PM 發表

唔怕!人人有手機
傳播度比唔上電視台

嘩~禁播都得?咁唔止無左新聞自由,美警殺左人都隨時無人知,美國政府真係高招

引用:
原帖由 後天難吃的豬豬 於 2020-6-4 12:14 PM 發表

又話美國民主國家??🤔會唔會咁多年來..........,大家太一廂情願相信佢,現在一場示威........暴露了原來美國一直是偽民主,連新聞自由都欠奉.......現在大家還受得住嗎?!😷😷😷 ...
佢哋嘅民主,代理人已經示範晒俾你地睇,叫做曱甴

引用:
原帖由 黃昏的自信 於 2020-6-4 01:23 PM 發表
嘩~禁播都得?咁唔止無左新聞自由,美警殺左人都隨時無人知,美國政府真係高招
六月一開始冇左電視台直播

如果攞支雷射筆“觀天”會有乜結果?

美國的所謂新聞自由得啖笑

真正的民主大國

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2020-6-4 11:31 AM 發表
https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200603/344871997165146113.jpeg/20oV6UZFApfGhGJgFC7dP-7l5mhVSiQFOTBZ9DkwWfQ?v=w1280r16_9

美國禁左美國的電視台直播示威

大家回想下上年我地睇左幾個月示威直播 一日播足十個小時
咩叫新聞自由? 我敢講香港新聞自由係世界 ...
美國乜唔係自由民主人權大國咩? 還平什麼權? 馬丁路德金 咪係1963 平左咩?

🇺🇸萬衰

又要拍, 又要驚, 冇guts。 

新聞自由呢
記協唔去美國領事館抗議?

引用:
原帖由 不打醬油 於 2020-6-4 01:24 PM 發表
如果攞支雷射筆“觀天”會有乜結果?
黒鷹發射死獄火

引用:
原帖由 RockMe 於 2020-6-4 12:39 PM 發表

証明唔少示威者已被槍殺.
臭屎密冚.

會唔會當肺炎死, 其實...???

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2020-6-4 11:31 AM 發表
https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200603/344871997165146113.jpeg/20oV6UZFApfGhGJgFC7dP-7l5mhVSiQFOTBZ9DkwWfQ?v=w1280r16_9

美國禁左美國的電視台直播示威

大家回想下上年我地睇左幾個月示威直播 一日播足十個小時
咩叫新聞自由? 我敢講香港新聞自由係世界 ...
曱甴要既自由原來係咁

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]