• 瀏覽: 36,573
  • 回覆: 257
  • 追帖: 3
+28
引用:
原帖由 黃昏的自信 於 2020-6-4 01:36 PM 發表
我見唔到網上新聞有講禁插嘅?FC左未?
發生左你都唔知。咁係乜野?

引用:
原帖由 bonod 於 2020-6-4 06:53 PM 發表
美國已無新聞自由, 控制媒體還勝過極權中共
美國控制傳媒既能力,中共真係過多50年都比唔上,我明明睇到有媒體話已經有12個示威者死亡,但點search都search唔到詳情,美國好本事,真係咩都冚到,其他西方國家又肯全面配合,西方社會真係黑暗到一個點..

白痴,還拍,人家以為你在瞄準就玩完了!

引用:
原帖由 外賣一丁 於 2020-6-4 03:27 PM 發表

中國無干預過,尊重美國出軍隊鎮壓示威者。但點解美國就可以干預全世界各國內政之同時,唔比人干預。出兵出口攻擊別國打壓人權自由,自己又可以打壓幾十年? ...
因為佢拳頭夠大。

引用:
原帖由 yellowobject 於 2020-6-4 12:56 PM 發表
如要安全地直播, 應該爬在地上, 中槍機會會減少
夜晚一定要熄哂室內燈,用長棍同遮手機光源。

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2020-6-4 11:31 AM 發表
https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200603/344871997165146113.jpeg/20oV6UZFApfGhGJgFC7dP-7l5mhVSiQFOTBZ9DkwWfQ?v=w1280r16_9

美國禁左美國的電視台直播示威

大家回想下上年我地睇左幾個月示威直播 一日播足十個小時
咩叫新聞自由? 我敢講香港新聞自由係世界 ...
係鄉講已彼畜牲暴徒屍了

等於香港2014年,冇電視台敢講示威者一句不是,講到全民支持示威一樣

抵死

美國假民主

這個支那學生都白撚痴架,如果戒嚴及宵禁期間,若在屋內伸頭出窗,警察可以向其射TG及橡膠子彈。好似好出奇啥。

香港曱甴快出黎護主

實拍美國派軍隊大屠殺平民

美式六四。

垃圾美國

美國宵禁,華盛頓的網絡和直播已經被切斷,很多人都在恐慌,聯繫不上親友  誰與民主、自由、人權,新聞自由呢D咪國際標準為敵?看看美國就得,答案一目了然,美國是「最不自由」的國家之一,美國是最殘忍同獨裁的國家

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]