• 瀏覽: 44,149
  • 回覆: 852
  • 追帖: 1
+57
睇香港,睇美國嘅暴亂
愈証明六四鎮壓係絶對正確

引用:
原帖由 謝老4發脾4 於 2020-6-4 09:35 AM 發表
六四天安門屠殺事件31周年之際,香港最新民調顯示,近七成港人指中共處理錯誤,近六成港人支持平反六四。過半民眾支持六四民運,但受疫情和「港版國安法」影響,香港警方今年禁止支聯會舉辦六四燭光晚會;香港六四紀念集會活動改為網絡舉行。壹傳媒創辦人黎智英表示,不會屈服當局的威嚇,將照樣參加今年的晚會。港民調:66%受訪者指...

http://images.hk.epochtimes.com//uploa ...
咁多人話支持平反?
點解我四號搞functions 過百人既場,無一個接受過什麼民調既?

引用:
原帖由 謝老4發脾4 於 2020-6-4 09:35 發表
六四天安門屠殺事件31周年之際,香港最新民調顯示,近七成港人指中共處理錯誤,近六成港人支持平反六四。過半民眾支持六四民運,但受疫情和「港版國安法」影響,香港警方今年禁止支聯會舉辦六四燭光晚會;香港六四紀念集會活動改為網絡舉行。壹傳媒創辦人黎智英表示,不會屈服當局的威嚇,將照樣參加今年的晚會。港民調:66%受訪者指...

http://images.hk.epochtimes.com//uploa ...
其實咩叫平反啫, 大家都唔明白, 平反64係口號,
平反係有將件事變成正面嘅意思, 但大家連前因後果都未搞清
如果有人話要平反67暴動, 大家又點睇? 唔係話平就平,
亦唔係只睇有無用坦克, 有無土製菠蘿, 而係動機係咩,
有無外人係到搞三搞四, 有無黨入面嘅人想拉某D人下馬 等等等等

黃絲入面先至得六成人支持咋?好少咋喎!

做咩成日用番舊相扮晒萬人空巷? 不要自欺欺人吧?

引用:
原帖由 謝老4發脾4 於 2020-6-4 09:35 AM 發表

民吊 不可信   有九成九港反對以64之名進行騙財之實!  如何有6成人支持?香港跟台灣做騙了島?

"6成人"支持平反六四啊?唔係無忘六四、應該係無忘捐錢之真

引用:
原帖由 siuchungyu 於 2020-6-4 09:44 AM 發表
講大話民調 作大咁多年 悶唔悶
佢唔吹到香港九成人支持平反六四, 真係過份.

引用:
原帖由 新丁一號 於 2020-6-4 08:08 PM 發表
平反六四還平反六四
香港黑暴還香港黑暴

咪將英雄同畜牲混為一談
警方都講左和平靜坐冇問題,大家睇香港同旺角真系大對比,攪事都系一小部份人,唔駛講嘢即拉!

好多人

引用:
原帖由 心中有真善美 於 2020-6-5 12:44 PM 發表

警方都講左和平靜坐冇問題,大家睇香港同旺角真系大對比,攪事都系一小部份人,唔駛講嘢即拉!
老實,我地都係正常香港人

你靜坐 你遊行,差佬無啦啦打鳩你,我都會幫手推開個差人。

你無啦啦拆鳩爛我屋企左近啲設施,我實報警拉鳩你。

最大問題宜家係逆我者亡,好心叫你唔好堵路 破壞,就肯定見血收場。所以某程度上企過差佬嗰邊少少,係一小部分畜牲搞成

報數,今年搵到幾多錢﹖

支持平反,所謂屠城,實為保國安民,盡殺暴徒

近六成?? 點計出黎 

又俾人騎劫

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]