• 瀏覽: 44,172
  • 回覆: 852
  • 追帖: 1
+57
引用:
原帖由 無聊閒人2011 於 2020-6-4 09:41 AM 發表
之前任佢吹都係十零廿萬人集會
呢個所謂民調話6成人支持平反
偏差都好大喎, 個學者檢討吓啦
去晒太子
成名、何式凝、何芝君、杜耀明、馬國明
陳慧、舒琪、鄭宇碩、鍾劍華、關信基

支持64

癲聯會不代表我!  

無錯! 要平反! 64 係暴亂! 一小撮人利用可憐嘅平民百姓換取佢地無憂嘅下半生!
睇下呢班打住民主旗號吸食人血嘅仆街冚家剷幾時時晨到!

引用:
原帖由 小小明星123 於 2020-6-4 09:45 AM 發表
佔中時咪平反左64囉
佔中未平反,反送中都平反到啦

不想記起   也不能忘記

利申:藍血人

引用:
原帖由 謝老4發脾4 於 2020-6-4 09:35 AM 發表
六四天安門屠殺事件31周年之際,香港最新民調顯示,近七成港人指中共處理錯誤,近六成港人支持平反六四。過半民眾支持六四民運,但受疫情和「港版國安法」影響,香港警方今年禁止支聯會舉辦六四燭光晚會;香港六四紀念集會活動改為網絡舉行。壹傳媒創辦人黎智英表示,不會屈服當局的威嚇,將照樣參加今年的晚會。港民調:66%受訪者指...

http://images.hk.epochtimes.com//uploa ...
大紀元唔洗睇啦。。。

港民調問晒自己友100%仲得.

六四關你香港人鬼事咩⋯⋯!

又係狗屎垃圾作文!

當年8964香港同胞為大陸人民爭取民主自由祈禱,到現在香港人民爭取民主自由,竟然被大陸同胞話係暴徒

引用:
原帖由 siuchungyu 於 2020-6-4 09:44 AM 發表
講大話民調 作大咁多年 悶唔悶
只可以講,呢D所謂民調我住香港40年,從來都無過調戲我,真奇怪,幾十年都抽吾中!🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 邦之星 於 2020-6-4 10:12 AM 發表
當年8964香港同胞為大陸人民爭取民主自由祈禱,到現在香港人民爭取民主自由,竟然被大陸同胞話係暴徒
@步憫豬

特然又由香港人變番做中國人

大紀元民調都係得六成人支持?睇落真係唔方多人支持
不過六四係中國人嘅事,其實關你地咩事你地係中國人咩

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]