• 瀏覽: 6,969
  • 回覆: 101
+9
剑客
美狗邪惡軸心

天滅美國

中國國力將勢不可擋

中國加油,中國必勝

就算美國制裁,香港都要立國安法

引用:
原帖由 Lauraeey 於 2020-6-4 08:09 發表
眾所周知,依家美國真可謂烈火烹油,吸引嗮全世界人民嘅眼球。前有疫情蔓延,死亡人數直逼11萬;後有警員暴力執法鎖喉黑人引發全國性暴力示威活動;內有大選紛爭,黨派之間互相傾軋;外有輿論鬧劇,忙住同世衛組織「絕交」開罵。依家嘅美國,從曾經嘅「自由民主」天堂成為依家世界級悲劇同諷刺嘅代名詞,生動咁向世人展示咗何為「美」況欲下。但就算喺咁自身難保、麻煩纏身嘅時刻,美國政府居然仲有心思干涉 ...
美國咁鍾意搞分裂,依家咪好囉,自作自受,肥水不流外人田。👍👍👍

全球應制裁美國 又愛滋又肺炎又種族歧視

自己成日用國安打華為
又唔畀香港立法打擊CIA

引用:
原帖由 Lauraeey 於 2020-6-4 08:09 AM 發表
眾所周知,依家美國真可謂烈火烹油,吸引嗮全世界人民嘅眼球。前有疫情蔓延,死亡人數直逼11萬;後有警員暴力執法鎖喉黑人引發全國性暴力示威活動;內有大選紛爭,黨派之間互相傾軋;外有輿論鬧劇,忙住同世衛組織「絕交」開罵。依家嘅美國,從曾經嘅「自由民主」天堂成為依家世界級悲劇同諷刺嘅代名詞,生動咁向世人展示咗何為「美」況欲下。但就算喺咁自身難保、麻煩纏身嘅時刻,美國政府居然仲有心思干涉 ...
連渣打行政總裁. 李首富. 吳光正和一眾大商家都出面支持國安法, 就知道老美已經成為冇牙老虎了。
美國制裁香港等於她自已自封後路。

老美仲以為而家嘅中國, 係100百年前嘅中國.

美企撤出,職位消失。
丟了飯碗還要效忠美國嗎?
樹倒胡孫散了

使美國再次偉大

引用:
原帖由 Lauraeey 於 2020-6-4 08:09 AM 發表
除立國安法,
亦要去除漢奸,
香港最叻出產漢奸。

放馬來吧,未怕

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]