• 瀏覽: 1,365
  • 回覆: 18
+3
引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-6-3 10:43 PM 發表

顛倒是非,乜都漸漸恢復,但紀念就出反對通知書!
番工番學、巴士地鐵逼到沙甸魚咁就唔會傳染? ...
最驚手足獨癮起,忍唔主人群中用氣油彈

支聯會轉牌頭悼念黑人弗洛依德吧...

流動籌款街站,大家多多支持

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-6-3 10:43 PM 發表

六四集會30年來首次被打壓,支聯會改以遍地開花形式悼念六四。支聯會主席 ...
一定要捉晒班on x 9既PK杏+橙黑暴黑手...                                
今次真係no one less...一個黑暴黑學生黑教黑議員黑記黑法黑社都走唔甩啦...國安法一定要有追溯期...

引用:
https://hk.appledaily.com/resizer/XZRm2GnBsb-4x5l1afeE0z85ucY=/d87urpdhi5rdo.cloudfront.net/06-03-2020/t_0487d500969541528d7bc1fac21b96cb_name_1591183590_96a8.jpg

六四集會30年來首次被打壓,支聯會改以遍地開花形式悼念六四。支聯會主席 ...
我會悼念黑人被美國黑警殺死

唔駛搞咁多,只要令到佢地街站籌唔到旗就夠了

悼唔悼念都唔係主要,李卓害人講到明如果無哩個活動會影響收入,最主要都係眾籌即

幫黑人弗洛依德籌款仲實際啦
錢係無法運到天安門母親手裡,但可以運到美國🇺🇸

附件

A7646310-C58F-46FF-A0BF-0DD10DF9D847.jpeg(115.14 KB)

流動淫肉籌款箱??? 

引用:
https://hk.appledaily.com/resizer/XZRm2GnBsb-4x5l1afeE0z85ucY=/d87urpdhi5rdo.cloudfront.net/06-03-2020/t_0487d500969541528d7bc1fac21b96cb_name_1591183590_96a8.jpg

基本動作每人送一張限聚令告票來慶祝64

d街站一樣設有籌款箱

主題標籤 #李卓人
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]