• 瀏覽: 2,451
  • 回覆: 48
+6
曱甴真係收皮收得好緊要

美國黑警進行濫捕

好老實遘,美國察警執法有問題,及帶有種族歧視成份,怎樣都不是示威者犯法理由,應該訴諸於司法制度,而不是自己搞掂,更難得就是拜登stand with them,擺明 支持佢哋繼續暴亂,又係政棍嚟架。

咁少

引用:
原帖由 kwan1516 於 2020-6-4 02:35 AM 發表
示威幾日就捕過萬人 佢老美根本係最殘忍同獨裁的國家 點解咁耐重未見電視新聞訪問人權監察組、國際特赦組織、蔡子強、李柱銘、梁家傑、陳方安生、余若薇、劉慧卿、涂謹申、劉銳紹、李怡、沈旭輝、練乙錚、馬嶽、犯民政黨等人評論美國濫捕呢件事? ...
要佢哋好似班死曱甴咁嘅時勢仲敢出嚟柒咩~
班曱甴唔知衰仲好意思死出嚟讚美國黑警,崇洋得太肉酸,連縱暴犯民都頂唔撚順

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2020-6-4 02:56 AM 發表
好老實遘,美國察警執法有問題,及帶有種族歧視成份,怎樣都不是示威者犯法理由,應該訴諸於司法制度,而不是自己搞掂,更難得就是拜登stand with them,擺明 支持佢哋繼續暴亂,又係政棍嚟架。 ...
咪同香港一樣囉~

引用:
原帖由 俊楠 於 2020-6-4 02:50 AM 發表
美國黑警進行濫捕
香港曱甴話ok喎,有下跪謝罪喎

老美捉曱甴世界第一

成班泛民港奸政棍走狗...仲有果堆黃屍死曱甴...而家見到美國攪成咁都唔敢吠...簡直就係雙重標準...夠晒人渣夾無恥....! 

引用:
原帖由 跛喬峰 於 2020-6-4 03:44 AM 發表
成班泛民港奸政棍走狗...仲有果堆黃屍死曱甴...而家見到美國攪成咁都唔敢吠...簡直就係雙重標準...夠晒人渣夾無恥....! 
點止唔敢吠,仲飛撲出嚟讚賞美黑警肯下跪認錯道歉,很有紀律非常優秀值得尊敬,只要事後誠心道歉處理妥善就再殺多幾多人都ok喎

黃狗去𨶙哂邊?

引用:
原帖由 kingdolld 於 2020-6-4 02:41 AM 發表
太美麗的風景線 永遠繼續

引用:
原帖由 kwan1516 於 2020-6-4 02:35 AM 發表
示威幾日就捕過萬人 佢老美根本係最殘忍同獨裁的國家 點解咁耐重未見電視新聞訪問人權監察組、國際特赦組織、蔡子強、李柱銘、梁家傑、陳方安生、余若薇、劉慧卿、涂謹申、劉銳紹、李怡、沈旭輝、練乙錚、馬嶽、犯民政黨等人評論美國濫捕呢件事? ...

美國搞咗成個星期,泛暴派重冇人企出黎遣責美國打壓【和平示威】

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]