• 瀏覽: 9,938
  • 回覆: 100
+3
引用:
原帖由 棧道 於 2020-6-4 04:32 AM 發表

睇場合,佢著便服係街簽名係個人,公司記者會或聲名先係代表公司。
你......係咪x架?
咁美心老闆女呢?佢唔係在職,網上講幾句,點解美心要比人打爛?

引用:
原帖由 棧道 於 2020-6-4 04:32 AM 發表

睇場合,佢著便服係街簽名係個人,公司記者會或聲名先係代表公司。
你......係咪x架?
你呢啲搬龍門,你...係咪X架?

又係港人自大

引用:
原帖由 家中藍色手袋 於 2020-6-4 07:44 AM 發表

咁美心老闆女呢?佢唔係在職,網上講幾句,點解美心要比人打爛?
你都識講人地係美心太子女,舊冬瓜係打工架咋
到今日滙豐,渣打咪正式出聲明囉 ,其實你係咪做基層,唔明咩叫位置

引用:
原帖由 家中藍色手袋 於 2020-6-4 07:45 AM 發表

你呢啲搬龍門,你...係咪X架?
呢d叫位置 ,唔係你買果d位置q, 獨贏呀e,,, 你反去洗碗啦

引用:
原帖由 棧道 於 2020-6-5 01:24 AM 發表

你都識講人地係美心太子女,舊冬瓜係打工架咋
到今日滙豐,渣打咪正式出聲明囉 ,其實你係咪做基層,唔明咩叫位置
係喎, 王冬勝係打工噃. 咁林鄭又係打工噃, 乜都阿爺話事, 鬧佢做乜呀. 打爛香港商舖做乜? 曱甴唔上大陸向習帝宣戰? 曱甴唔識上大陸只係識買淘寶買中國貨? 打爛完全冇表態既中資又係為乜呀?

引用:
原帖由 棧道 於 2020-6-5 01:25 AM 發表

呢d叫位置 ,唔係你買果d位置q, 獨贏呀e,,, 你反去洗碗啦
我係屋企就叫工人洗碗, 返工就叫D靚做野, 因為我話事, 你係乜位置?

引用:
原帖由 家中藍色手袋 於 2020-6-5 11:54 PM 發表

我係屋企就叫工人洗碗, 返工就叫D靚做野, 因為我話事, 你係乜位置?
咪就係你上面既位置

引用:
原帖由 棧道 於 2020-6-6 02:45 AM 發表

咪就係你上面既位置
我屋苑對上就係和合石, 原來你住果度

匯豐渣打成為愛國銀行,好擔心日後比暴徒裝修,快裝鋼板加電網。

引用:
原帖由 alex33hewlett 於 2020-6-3 08:47 PM 發表
唓, 東家唔打打西家, 有料之人怕乜. 若有妓者影到 "痴瘋" 都去簽名支持就係大新聞喇.  
發鈔銀行敢唔支持味唔好發鈔咯

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]