• 瀏覽: 9,992
  • 回覆: 100
+3
引用:
原帖由 f1kon 於 2020-6-3 10:52 PM 發表

睇今晚無線新聞喇!
官媒轉載文章:滙豐將失去所有客戶 批未支持《國安法》

滙豐把鬼喇..
出賣孟晚舟女士存戶資料俾老美,根本係老美隻狗 !

引用:
原帖由 f1kon 於 2020-6-3 08:42 PM 發表
全國人大通過授權人大常委為香港訂立「港區國安法」,短短一段時間,在香港民間已收集到超過290萬個簽名支持。滙豐銀行近日被質疑沒有就《港區國安...

勝哥你係得嘅!👍🏻

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1787443/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E6%B8%AF%E8%81%9E-%E6%BB%99%E8 ...
賣左英國歐州孽務,返大陸搵人仔好過

怡和出咗聲,好難唔跟

最細發鈔行渣打表咗未?

仲拉埋 怡和 落水,好嘢好嘢 👏🏻

Wrong, don't sign

乞衣曱甴快d 取消晒匯豐戶口,拎晒d 錢出來燒晒佢以消心頭之恨

大鑊!TBB新聞又報導英資怡和集團支持香港立國安法!堂堂老牌英資公司,咁樣出賣兄弟,枉我們黃屍曱甴鑊鑊出嚟搖支濃屍旗!仆你個街😭😭😭😭😭

引用:
原帖由 alex33hewlett 於 2020-6-3 08:47 PM 發表
唓, 東家唔打打西家, 有料之人怕乜. 若有妓者影到 "痴瘋" 都去簽名支持就係大新聞喇.  
痴瘋呢d等坐監啦,仲簽咩名。

引用:
原帖由 hihi345 於 2020-6-3 11:15 PM 發表

痴瘋呢d等坐監啦,仲簽咩名。
痴瘋幾時有簽名?五毛又患上妄想症?

引用:
原帖由 火燎森 於 2020-6-3 11:17 PM 發表

痴瘋幾時有簽名?五毛又患上妄想症?
請問呢句說話有邊隻字話佢簽左名,曱甴理解力真係低。

引用:
原帖由 f1kon 於 2020-6-3 08:42 PM 發表
全國人大通過授權人大常委為香港訂立「港區國安法」,短短一段時間,在香港民間已收集到超過290萬個簽名支持。滙豐銀行近日被質疑沒有就《港區國安...

勝哥你係得嘅!👍🏻

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1787443/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E6%B8%AF%E8%81%9E-%E6%BB%99%E8 ...
聽日火箭升空式狂升100蚊!YEAH!

匯豐之後都冇運行

都話香港人係賤骨頭,唔打唔生性

如果聽日呢兩隻嘢去簽🤣

我諗黃屍激到和你跳都似😆

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]